Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

''Kalite Zinciri ''olayını protesto ediyorum!

• sdqantaris • 1 Mayıs 2005 21:57 • #568644
    Ben de protesto ediyorum.

Saygı, sevgi.

Onur
  • perfect_storm • 1 Mayıs 2005 22:01 • #568645
    protesto hakkımı cırcır için kullanıyorum ....

...

başka herhangi bişey için protestolarımı tüketmek istemiyorum .....

:))
  • ner • 1 Mayıs 2005 22:07 • #568646
    iğrenç bir isim. faşizm kokuları geliyor burnum hatta. kalite, kariyer, prezentabl elemn. hıh, rezalet. aynı pis dünyanın uzantıları
  • kyakuz • 1 Mayıs 2005 22:10 • #568647
    Nokta (.) :)
  • düşyılmaz • 1 Mayıs 2005 22:10 • #568648
    faşizm böyle mi kokuyor senin burnuna??
    garajda sadece bu yolla mı??

burda neler kokuyor neler, hem de nasıl ....
  • sdqantaris • 1 Mayıs 2005 22:18 • #568649
    nokta (.)
  • ner • 1 Mayıs 2005 22:19 • #568650
    faşizmin temeli üstünlük hissetmektir. herhangi bir zümreye ait olmaktan dolayı.
    fena is kokuyor, bunu bilir bunu söylerim, dünya her zerresiyle bir b.k çukurunu andırıyor zaten
  • düşyılmaz • 1 Mayıs 2005 22:24 • #568651
    faşizmin temelini çatısını biliyorum..
    konuşmaya gerek yok o kısmını,
    faşizmin geriliği vardır hani..
    anlamazlığı, takıntısı(bir çok başka görüşten farklı olan)..
    demem o ki, bu garaj da , bu sözde üstünlük adı verdiğin şeyden daha yoğun kokan şeyler var..
    bu işin sözde çirkinliğini vurgulamay çalışmak isterken,
    faşizm gibi
    zincir den sanıyorum uzak olan , daha çok garajın bütününe
    ( üyler babında ) yakın olan bir sıfatla yaklaşmak
    artık bu zincir işinin , noktası olmayanlar arasında anlamsız ve gereksizce büyümekte oldugunu fazlasıyla açık biçimde gösteriyor..
  • ner • 1 Mayıs 2005 22:28 • #568652
    savaşların tarihini hiç merak ettin mi. dünyanın nasıl bu hale evrildiğini. küçücük bir statü çakışması olarak mı görüyorsun sözü geçen meseleyi? biliyor musun, tüm imtiyaz grupları aynı hassasiyeti taşır kendi içinde, buna bildiğin tüm faşistler de dahil... farkına varamazlar ama. benim gözüm kalite zinciri ibaresinde, ve aklıma o koca, pis, eli kn dolu iktidarların küçük prototipleri geliyor. mide bulantısı veriyor hatta.
  • HardrocK • 1 Mayıs 2005 22:29 • #568653
    Bunlar moderatorler degil ki? Bunlar GRJ üyeleri tarafından. Altını çiziyorum. Benim tarafımdan değil, GRJ Üyeleri tarafından yazacağı şeylerin kaliteli olduğuna güven duyulan üyelerdir. Tekrar ediyorum: Ben kimseye bir öncelik tanımıyorum. Üyeler birbirine tanıyor bu hakkı. Kalite zincirine eklenen birisi iki kişiyi daha ekleme hakkı kazanıyor. Ama eklediklerinden birisi zincirden çıkartılırsa kendisi de çıkıyor.

Ben zaten örnek verdim böyle koyabilirsin diye.İstediğin bir isim koy ama ben derimki "Kalite Zinciri" diye bir isim koyma cidden kötüye gidecek yoksa bazı şeyler.

The Wolfram