Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

''Kalite Zinciri ''olayını protesto ediyorum!

• düşyılmaz • 21 Mayıs 2005 13:55 • #569452
    hede höde

ik fırsatta bir cami yapalım o zaman buraya.
    hem lazım da, 5vakit garajda olanlara.
  • Nofx • 21 Mayıs 2005 14:20 • #569453
    düşyılmaz(başında ve sonunda nokta) bir kere müzikle ilgili konuştuğunu göremeyecek ve duyamayacağım öyle değilmi??
  • düşyılmaz • 21 Mayıs 2005 16:02 • #569457
    burda evet..
    noktayla alakalı sözümona duyarlılık gösterip,hak hukuk ararken,
    metal zırvalarından söz ederken,enstrüman belirginliği olmayan,gerzek böğürtü müzikleri dönerken,içine tükürdüğüm bir sanal ortamında kendini kaybetip herşeyi gerçekmiş gibi etiyle kemiğiyle yaşayan sulu beyinlerin isyanların arasında..evet..
    hem öyle olmasa da, benim çapımda,benim aciz kapasiteme denk gelecek bir mevzu bulamamış ve söyleyecek söz bulamamış da olabirim..

bu iki seçeneğin dışında,,müzikle alkalı senle ne konuşabilirim ya da diğer üyelerle ne?
    konuştugum insanlar muhakkak var, onlarda forumlarda yazmıyorlardır belki..
    benim açtığım konularda geçen isimler bir çoguna ya çirkin geliyor, bir çoğu ya bilmiyor..
    ne konuşcam senle mesela burda?
    türk müziği makamlarını mı?
    türk enstrümanlarını mı?
    ..
    sen nasıl ki benim garajda bulunuş sebebimle ve bulundugum sürece yaptıklarımla benzeşmiyorsan bende seninkilerle ortaklık gösteriri halde değilim..
    o sebeple, sırf bu forumlarda yazdıklarımın müzikle alakası yok diye,
    müzikle alakalı konuşmuyor sayılmam.
    bir ara kimisi garaj forumlarında bilmem şukadar mesajım var diye kopyalayıp yapıştırıyordu buraya:),bende de biraz birikti mesajlar,sayı çoğaldı..
    onca yazılan şeyin gereklisi de gereksizi de, müzikle alakalısı da, siyasisi de, geyğide,hede höde si de bir .(miş).
    aynıymış yani..farklı değilmiş..

lazım da.. değil.miş.
  • Nofx • 21 Mayıs 2005 17:13 • #569459
    hem öyle olmasa da, benim çapımda,benim aciz kapasiteme denk gelecek bir mevzu bulamamış ve söyleyecek söz bulamamış da olabirim..

İşte güven zımbırtısı söyleyecek söz yok..

o sebeple, sırf bu forumlarda yazdıklarımın müzikle alakası yok diye,
    müzikle alakalı konuşmuyor sayılmam.

Bu nedemek?? :)) Koptum... Ben tuvalete gidersem küçük abdestimi yapmam gibi bişey..
  • Affedilmeyen • 21 Mayıs 2005 17:48 • #569460
    garajda ne kadar sayımız olduğunu sadece o anda o konu ile alakalı olduğu için yapmıştık bir kaç arkadas.
    o zamanki ortama ve konuya dönerek okunursa anlam kazanır.
  • düşyılmaz • 21 Mayıs 2005 18:47 • #569461
    bu demek oluyor ki senin gibi garajı sadece forumdan ibaret sananlar pek fazla
  • klavyeci • 21 Mayıs 2005 19:35 • #569462
    düşyılmaz(başında ve sonunda nokta) bir kere müzikle ilgili konuştuğunu göremeyecek ve duyamayacağım öyle değilmi??

Acaba bu ''kaliteç''in birimi ne ki? :))bilen varsa söylesin:)
  • düşyılmaz • 21 Mayıs 2005 19:40 • #569463
    sen ve nofx kardeşim mesela birer kaliteç (birimi) siniz şu an

:)
  • chriss • 21 Mayıs 2005 19:58 • #569464
    bu kadar uzatılan olay nedir anlıyamadım birbirine daha cok guvenen insanların, muzik ve hayat hakkında daha rahat konusabilecegi anlamsız geyiklerin ya da tartısmaların donmedigi bir ortam yaratılmaya calısılmıs ben de bi zincir uyesiyim sahsen daha tek mesajım yok o forumda, ama tabii ki paylasmak istiyecegim seyler olucak, ozellikle enstruman konusunda, ve bunu genel olarak daha suzulmus bir kesimle paylasmak istiyebilirim ornegin lambali anfiler ya da vintage aletler, zincir'in benim icin en onemli ozelligi de sitede birbirinden habersiz olan kaliteli ya da belli bir seviyeyi gecmis muzisyenleri bulusturmasi ki bu da hic de kotu birsey degil bence..
  • klavyeci • 21 Mayıs 2005 20:02 • #569465
    Yaani 4dy(düşyılmaz)=1nfx(nofx) ise

20dy(düşyılmaz)=Xklv(klavyeci)

Bu mudur bu işin çıkış denklemi yoksa düşyılmaz kardeşim :))