-
aynen canım küstah kardeşim benim.
işte o sebeple de, kalite zincirinin giriş kapısına sığmıyorsununuz bu çarpı dört ve çarpı yirmilik cüsselerinizle,
platform taşımaz yani..
çaktın ;) ?
-
bu demek oluyor ki senin gibi garajı sadece forumdan ibaret sananlar pek fazla
değil. sadece forumlşarı ile ilgileniyorum hepsi bu.
hem dediğim gibi o zamana dönüpde okumak lazım neden yazılmış o rakamlar diye
şimdi burdan anlatmak havada kalıyor.
-
sana değildi affedilmeyen o yazı..
o rakamlara gelince, o zaman değil de bu zaman göre algılanmasını istedim, o an yazdıklarımla yani..
çünkü o günki yazılma sebebi biçim, mühim değil..
sadece yazılan çok sey oldugunu bir örnekle belirtemk istedim.
-
aynen canım küstah kardeşim benim.
işte o sebeple de, kalite zincirinin giriş kapısına sığmıyorsununuz bu çarpı dört ve çarpı yirmilik cüsselerinizle,
platform taşımaz yani..
Hakaret etmek haa!21.yüzyıl garaj kalite anlayışının bir parçası galiba..
-
hayır hakaret değil bu.
aslında denklem böyle tamamlanıyor ,izninle oynayacağım biraz senın yazdgın biçimle..
4dy=1nfx
20dy=Xklv =hakaret+olasıtepki(aynen canım küstah kardeşim benim)
-
(aynen canım küstah kardeşim benim)
Direkt hakaret bu canım kardeşim!Ben ise bir denklem yazdım.X e hangi değeri verirsen ver..Sen neden alındın ki canım kardeşim!
-
Sonuç:
buradaki mesajlar uzayıp gidecek ve sonunda bu forumda kapanacak en azından bizim için :)) hadi be bekçim el atmışken diğerlerini de kapa herkes kurtulsun :D
şaka şaka..daha fazla uzatmayın isterseniz şu '.' mevzusunu..tuhafsınız bu kadar küçük bir şey için tatsızlık çıkarmaya değer mi? bence biri son noktayı koysun artık :)
sayın '.'lı ve '.'sız garajdaşlarım başka konu mu kalmadı yaa..bakın yukarıdaki foruma adamcağız 'pavarotti mi teo mu?' diye soruyor..cıkcıkcık..
neyse ben daha fazla saçmalamadan bitireyim siz de bitirin bakın uzatınca ister istemez saçmalanıyor.. şu an saçmalamıyor olsak bile biraz daha esnetirsek konuyu boyuna saçmalayacağız..hadi koy bekçim son noktayı bitirelim kapatalım artık şu konuyu.
saygılar
(ben nokta değil ünlem istiyorum bkz:(!)
-
öyle olsun mazlum kardeşim. hakkınız bir defa daha yenmiş olsun bu durumda, ''haksız bir tepkiye maruz kalmışsın'' olsun adı da.
hadi. ben de hede höde ye döneyim.
-
şimdi birisi çıkıp durun siz kardeşsiniz diyecek :)
-
Noktasızım ama küstah değil
Sayın düşyılmaz kardeşim beni yanlış anladınız ve üstelik yanlış ithamda bulundunuz.. hakaretinizden dolayı sizi eshefle kınıyorum kardeşim..