Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj'daki kurallar uygulanıyor mu?

• Gestapo3945 • 16 Aralık 2006 11:29 • #582624
    Benim kimle uğraşmak istediğim seni ilgilendirmez...Sen insanların avukatı mısın?
  • Gestapo3945 • 16 Aralık 2006 11:31 • #582625
    Ayrıca siyaset konusunda da tamamen duygusal hareket ediyorsun biraz bilgilen ondan sonra aklınla hareket et.
  • astoldby_me • 16 Aralık 2006 12:09 • #582626
    gecenin bi vakti o açıdan düşünmediğim için unutmuşum evet de ne bileyim grj'da yasak olduğunu farketmemişim:) kurallara uyulmuyormuş ya hani..:D
  • astoldby_me • 16 Aralık 2006 12:11 • #582627
    ehue evet avukat olmaya yeltendim bu arada siyaset bilgim yetiştiğim çevre itibariyle iyidir ama bunu nasıl ölçebildiğini çözemedim??
    bilgi sahibi olman duygularını bi kenara atmayı mı gerektirir?
    yani duygusal hareket ederken ne yaptığımın farkındayım.
  • SAUBER • 16 Aralık 2006 15:58 • #582629
    hmm duygusal olarak hareket ettiğin zaman objektif olamazsınız ama..
    siyaset yasaksa bunlar neden silinmiyor.. siyaset yasaksa neden komünist isimli bi koloni var? evet geriye dönük işlemez diceksin.. istisnalar olabilir bazı durumlar karşısında..
    ayrıca ben bunca konuşmaya forumlarda izin verilmesine ve siyasi kolonilere bakarak diyebilirim ki.. bu sitede siyaset yapılamaz kuralı hava da kalıyor..sadece söz...
  • rubber soul • 16 Aralık 2006 16:20 • #582630
    Siyaset yapmakla ,siyaset kavramının site içeriğiyle ilişkisini konuşmak farklı şeyler.
  • SAUBER • 16 Aralık 2006 16:53 • #582633
    :) ha bi de siyaseti biz her alanda yaparız ki.. siyaset çok genel bi kelime aslında... siyaset kavramını tartışırken gene siyaset yapıyoruz mesela..:)
    neyse siyasetten kastımız sağcı solcu tartışması filan di mi.. solcu var sağcı yok.. neden çünkü kurallar ondan önce çıktı.. bi eşitsizlik mevcut yani.. e bunu da bir şekilde gidermek lazım.. nasıl giderilir ya solcu koloni kapatılır ya da sağcıya izin verilir.. ha sağcıya izin verilmeyip solcu da kapatılmazsa bu böyle tartışılmaya devam eder.. sizce ne yapmalı siyasetin konuşulmaması için..bunun gibi tartışmalara mahal vermemek için?
  • astoldby_me • 16 Aralık 2006 17:00 • #582634
    ya bu tartışmayı kim ortaya çıkardı yaa hakkaten:S
  • SAUBER • 16 Aralık 2006 17:23 • #582636
    haksızlığa uğrayan karşı görüşlüler..
  • linde_ • 17 Aralık 2006 12:18 • #582655
    evet uygulanmıyor gestapo ermeni vakasında çok gördük bu olayı ne bilim garaj yaşam birimi falan olsaydı bunlar konuşulabilirdi ama herşeyi siyasete yordular siyaset yapmak isteyen adamın müzikle pek ilgisi yoktur kanımca bi kaç kere ermeni anketinde gördüm olayın içinden kimse çıkamadı küfürler savunmalar falan işin içinden çıkılmadığı içinde sürekli ermeni grubu hakkında anketler,yorumlar yapıldı iyice cıvıklaştı kendi görüşüm siyasetin alakalı olduğu yerlerde yapılması gerçekten buraya bi şeyler öğrenmek için gelen insanlar kendini sürekli bu tartışmaların arasında buluyor garajın amacını saptırmayalım diyorum...