-
doğru görüyorsun ama yaş sınırı var :((18)
-
hade len en metalci benim.benden büyük sepultura hayranı olamaz.bunu bilin ama ne yazıkki konsere gelemicem.ama ruhum herzaman onlarla
-
niye sadece istanbul veya ankaraya geliyo bu herifler türkiye istanbuldanmı ibaret
-
eski parçaları çalacaklarsa gidilebilir..
-
aynen katılıyorum!
-
valla şüpheli sen kalk gel nerelerden 20 kağıt zamanında adını duyurmuş halen bir cok fanatiği olan bi grup ki bu cok önemli dandirik bi grup cıkarsa hiç şaşırmamak laaazım bi metallicayı nebiliyim bi iced earth getirseler ya 20 ye bizde gidelim dimi!
-
Sepultura ile birlikte ülkemizin saalam grupların False in Truth da sahne alacak hatta manga nın çıkması bile düşünülüyor(na alaka)
bilet fiyatı da 20 YTL den 22.5 YTL ye çıktı bu arada....
-
sepultura= 20 ytl...hhepuhehheheheh:)) güldürmeyin beni yaaa.....kolpadır o kolpa!!!
-
zamanında limbbizkit diye bi hop top hipopçu zibidiyle düet yapmış olan bir vokali (Max gel oğlum...)barındırmış sözde bir metal gurubunun konserine yine yeni yepyeni 20 türk liracıklarınızı vermeye deymez bence kardeşlerim müzikleri zaten kofti...
-
ah ulan ah tam da 23 mart çarşamba günü ha!rastlantıya bak bea....çok önemli bi sınavım var.bakalım noolcak....