Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica :: Some Kind Of Monster Davetiyeleri

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metallica :: Some Kind Of Monster Davetiyeleri
  • Scantlin • 1 Nisan 2005 00:00 • #602277
    filmi seyrettim (dvd) ve yarınki ilk gösterime de gideceğim.. film müzikle ilgileniyorsanız,özellikle de bi grubunuz varsa çok anlamlı geliyor.. müzisyenlerin yaşadıklarını;elemanların birbirlerine olan bağlılıklarını ve iletişim kopukluklarını nasıl dengede tuttuklarını o kadar güzel anlatıyor ki..
    mustaine sahneleri gerçekten çok dokunaklı,dvd versiyonunu alanlar (ne olur orjinal edinin,bir umut gelirler belki) bonus dvd'de kesilmiş kısımlarını da izleyebiliyorlar o röportajın..
    filmin galasında kirk'ün bir yorumu var;"yönetmen hayatımızın bir parçası olmuştu" diye,kameralara 3 sene gibi bir süre kaydedildikleri için bir süre sonra alıştıklarını;kameraların farkında olmadan normal hayatlarını yaşadıklarını anlatıyorlar.. (bonus dvd:)
  • AMOR • 2 Nisan 2005 00:00 • #602278
    burda herkes larsın neler yaptıgını ya da neler yapabılecegını az cok tahmın edıyordur...Filmin ortasındaki bir yerde 4/4 lük bi mezurda saçma sapan ve sanki acemiycesine vuruslarını ben bir davulcu olarak yadırgadım ve bana saçma geldi..yanlış yer ve zamanda yanlış yerlere vurması garibime gitti...sonuta önünde bi kamera var digmi? ve tüm dünya izleyecek..egoların hat safhada oldugu bır grubun ıcerısınde böylesıne bır tartısma cıkarmaları; jamesin gününde olmayısı vs.vs. bana "evet biz bi film cekıyoruz ve bu filmi az da olsa tatlandıralım .zaten komuoyunda bir cok spekılasyonlar dolanıyor bizde aradan cıkarız " gibi geldi....film kötü degil iyi ama yapımcı lar metallıcayı daha iyi kurgulayabilirlerdi...400 küsür gün gecıyor ve ben bunu 2 saat boyunca hissetmek isterim..ama hissedemedim..sizler hissetmissinizdir umarım..bol metalli günler.
  • selma17 • 2 Nisan 2005 00:00 • #602279
    ISTANBUL

SENI

SEVIYORUM ...
  • firavun • 2 Nisan 2005 00:00 • #602280
    ne olurasa olsun kardeş,
    İşin içinde metallica var bi kere!!!
  • SISMOGRAM • 2 Nisan 2005 00:00 • #602281
    ya benim kellem karıştı bi şi yazmayım en iyisi.....
  • furious • 3 Nisan 2005 00:00 • #602282
    metallica da sevilir mi be [al sana polemik :P]
  • King_Arthur • 3 Nisan 2005 00:00 • #602283
    Film bence muhteşemdi, metallica'nın 3-4 yıl nasıl yaşadığını grubun ne gibi tehlikeler atlattığını gösteren tam bir arşiv bence...ayrıca unutulmamalı ki dünyaya Metallica'dan sonra ona benzer hatta yanından bile geçebilecek grup gelmedi her bakımdan
  • baranthalas • 3 Nisan 2005 00:00 • #602284
    larsın o sıçışını koymaları bence çok hoş olmuş..her insanın kazmalık yapabileceğini gösteriyor :)

vh1 MetallicA hakkında çok güzel bir laf sarfetmişti zamanında..

Even people who don't know heavy metal know Metallica.

meali: vay metalikacı naber ?
  • hope_siz • 3 Nisan 2005 00:00 • #602285
    seyretmek istiyorum.inşallah burda(sinop) bulabiliri
  • Ktulu • 4 Nisan 2005 00:00 • #602286
    aghhh !!!

izlemem lazımmmm!!!!!!!!!