Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision'u Yunanistan'dan Helena Paparizou Kazandı

• Bu_RocK • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605561
    Bu saatten sonra yapılcak tek bi şey var seneye iyi birini yollamak ingilizce şarkı bence o kadar önemli değil önemli olan kalteli 1 müzik seneye bizi finale çıkartıp finalde de derece yapabilecek 2 isim var bence bunlar da ya şebnem ferah ya da kurban
  • orange_shadow • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605562
    Avarehum :)
  • azeysoydan • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605563
    manga da olabilir ...
  • tom696 • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605564
    ehuehe.isin komigi yarismadan 1-2 ay önce ilk dört kesin falan diyorlardi(gülseren ve tayfasi). ülkece ayaklandik,herkes bu ne ya dedi ,kimse takmadi. 3-5 degisiklik yaptilar çiktilar. sonuç ne, kocaman bir 13. lük. tebrikler trt . sebnem gitsin ,avrupa türk görsün.
  • BillieJoe • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605565
    türkler müzikten anlamıyo beceriksiz toplum euro visionda boktan ülkelerin taraf tuttuğu salak bi yarışma
  • Corvus84 • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605566
    Ya herkes bu kadar kesin kurban ve şebnem diyorken neden bu herifler takmıyorlar halkı dinlemiyorlar anlamıyorum.geçen sene de arkadaşlarla tartışırken herkesin hemfikir olduğuna tanık oldum,herkes şebnem diyor.Bence de.Hatunun sesi de şarkıları da süper ama trtye kalsa korolarını yollayacak:)ya duyun sesimizi demiyorum,duymamazlıktan gelmeyin diyorum!!
  • imsomniac • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605567
    Kurban bencede en iyi fikir.. çok profesyonel müzisyenler öncelikle, ve şöyle birşeyde var, ben sertab erenerin 1.liğindense athenanın 3.lüğünü tercih ederim.. 3.lükte olsa prestij sağladı çünkü bence.. türkiyeyi geri kafalı köylü insanlar tribinden kurtarmak adına iyi bi girişimdi.. sonuçta türkiyede bu müziklerin yapılmadığını düşünen bi çok insan var (iranda ırakta punk rock yapıldığını düşünen varmı? onlarda bizi aynı kefeye koyuyor) bu kanıyı yenmek adına benim tercihim kurbandır ve ilk 5 garanti bence.. (en az)
  • satyricon666 • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605568
    evet abi aynen katılıyorum bencede şebo gitsin
    tüm dünyada rock yıllardır yükselmiş yerine oturmuş ve hala tırmanıyo ama hala bizim ülkemizde anormal gibi karşılanıyo şebo gitsin ya
    sahneyse sahne ses se ses kaliteli müzikse o da var daha ne kurcalıyolar yaaa
  • Ktulu • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605569
    Manga diyen arkadaş herhalde dalga geçiyordu... Neyse ciddiye almaya korktum bu fikri çünkü :)

Şebnem olabilir belki ama Eurovision'da rock tabanlı parçalar tutmuyo her zaman gördüğümüz gibi. Eurovision'un işi pop. Bu da artık bu kadar zenginleşen müzik piyasasında tek bir dalda yapılan ve uluslararası kabul edilen bir yarışmanın geçerliliğini ya da güvenilirliğini bozuyor bence.

Türkçesiyle: Eurovision bo.umu yesin
    Gavurcasıyla: Eurovision sucks

:)
  • mirror • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605570
    arkadaşlar maltanın parçası bence iğrençti ama ikinci oldu. zaten müzik değil ki aradıkları. herkes komşusuna ya da sevdiği ülkeye oy veriyor. birkaç sene önce ali babanın çiftliği gibi bir parça ile avusturya ikinci oldu. müzik etkilemiyor demiyorum ama fazla da birşey ifade etmiyor. örneğin inglterenin parçası daha orjinaldi maltaya göre ama sıralamaya bakın... yani müzik adına bence çok ta bir anlamı olmayan bir yarışmaydı. geçmiş olsun hepimize. yine de bir heyecan işte!