Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision'u Yunanistan'dan Helena Paparizou Kazandı

• crime • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605593
    ya anlamıyorum.müziği yarıştırmanın bir mantığı var mı.bana göre ordaki şarkılar beş para tmez ama insanlar buna birde oy veriyorlar.yani zevkleri yarıştırmak gibi bişe.bu olay o kadar cidiye alımamalı bence.eğlencelik olmaktan öteye gitmemeli.

nacizane fikrimdir.
  • zanzekgirl • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605594
    ne kurbanı ya... görmüyormusunuz sertab erener,ruslana gibi sahne performansları kazanıyor...mesela kesinlikle şebnem ferah,hande yener felan katılmalı..kurban diyorsunuz ama athena girdide ne oldu...
  • baranthalas • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605595
    türkiye nin en iyi grubu olarak pentagram katılsın..tabi bu durumda ingiltere iron maiden la almanya da blind guardian la katılabilir..hmm..tehlikeli bi olay :))
  • Bu_RocK • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605596
    arkadaşlar az önce haberlerde yüzsüzlüğün son noktasına tanık oldum o ismini bile telafuz etmek istemediğim kadın seneye çağırırlarsa yine giderim dedi ayrıca ona göre bu sonuç başarısız değilmiş ülkemiz adına katılan yarışmacılar içinde en iyilerden biri olduğunu iddia etti bi insan hiç başarı yaşamayınca böyle sözleri rahat rahat söylüyo inşallah trt bunu ciddiye alıp seneye yine yollamaya kalkmaz
  • fallen-angel • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605597
    izlemeye utndım diyorum başka bişey demiyorum ya... ama duyduuma göre bu yunanlı bariz "avare"nin muziini araklamış diyorlar...
    ne kadar dooru bilemem dinlemeden...
    ama şu gülsereni toplaanıp dövelim, boğalım, linç ederim derim ben!!!!
  • DarkTeam • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605598
    bu nasıl birşey ya kadın utanmadan seneye tekrar giderim dio
    sie ordan
  • zip pokran • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605599
    ulan hadi sözleride türkçe yazdınız şarkıda berbat bari dahada bokunu çıkarıp "müptela olmak" fiilini koymayın 13. olmak bu kadına çok bile yatsın kalksın dua etsin
    rimi rimi leyden daha az puan alan ülkeler bence eurovisiondan çekilmeli rimi rimi ley bundan sonra bir kriter olarak kullanılmalı, altında kalan ülkeler kınanmalı ve eurovisiondan atılmalı
    Yunanistanı ve Helena Paparizou'yu kutlarım
  • gone with the • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605600
    ne bekliyodunuz ki biz mi alcaktık yani....
  • necrosamash • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605601
    bence kesinlikle Tarık Mengüç katılmalı seneye.
    Kesin ilk 3'e gireriz!:)
  • YeşŞill • 23 Mayıs 2005 00:00 • #605602
    Ben pek bişey anlamadım gülserenin sölediği şarkıdan ya.kadın bağırdı çağırdı gitti.bi de dalga geçer gibi saçlarını savura savura yarım dakikacık darbuka çalıomuş gibi yaptı.ne diyim kendine güvenmeyen biri bunu yapamazdı zaten!