-
yok yok biz bu kafalarla bırakın eurovisionu hiç bi yere gidemiycz nedir yarabbim rimi rimi liley her neyse biz anlamıyoruz bir de gavurlar mı anliiicak yani bırakın böyle işleri açın gençlerin önünü bir de gavurlara özenti var derler onlarda güzel şeyler çıkarsın da türk olduuumuzla gurur duyalım bak bak dimi yani ????
-
rimi miri loyyyyy
-
Ya illa kaliteli müzik ve türk ezgisi mi arıyosunuz?,. (kabul Şebnem de fena olmaz ama ezgi olayını bozuyo biraz) ben Pentagram derim...
-
yaaa arkadaşlar şaka bir yana ben hatuna deli oldum...hayatımda bir yunanlıya aşık olabileceğimi düşünmezdim.allahım o neydi öyle...hem avarehum şarkısını almışlar birde yetmiyormuş gibi horon teptiler...nasıl bir iştir bu yaaa
-
geçmiş olsun arkadaşlar!!cümlemize!..bedava rezil ettik kendimizi...devamını dilemeyiz!!..>:[=
-
ya ben ööööle türkleri kötülemeyi filan sevmem ama yani en kötü ses deseler o gülseren bir numara olurdu. ya ben hayatımda bu kadar kötü bi ses dinlemedim. o neydi öyle yaa.
bence de şebnem çok manyak bi hatundur benim için bir numaradır filan ama yani sonuçta şebnem tarzında bi parçanın da birincilik alabilceini ben sanmıyorum açıkçası. gönül ister ki birinci olsun ama yani zor.
kurban gitse bence hem de şöyle eğlenceli konserlerinde çalıdıkları gibi bi parçayla işte o zaman olur derim.
hadi hayırlısı daha bi sene var bakalım artık trt deki adamların beyin hacmini anca bu sene aldıkları dereceden ne kadar ders çıkardıklarına bakarak anlıcaz
-
seneye sizbizimçekostavakyalaştıramadıklarımızdanmısınız adlı tekerleme ile katılacaz...
valla ei puan toplarız...
-
Mor ve Ötesi veya Kurban gitsin derim ben ...
Hatta beraber gitsinler heheheh :D
-
norveç :(
-
abi mor ve öteside iyi fikir ama kurban olmaz bilyosunuz onlar1n biraz ciddiyetsiz bir tavr1 var mor ve ötesi ya da sebnem ferah gönül isterki duman gitsin ama nerdeee...