-
bence seneye katılmayalım.. sonra da katılmayalım... ne gerek var.. zaten avrupa yarışması.. böyle ortadoğu yarışmalarına falan katılalım.. bu zihniyetle birinci oluruz işte.. ya da sırf birinci olmak için kendi eurasiavision yarışmamızı yapalım.. her sene birinci seçelim kendimizi.. başka türlü bu kafayla mümkün değil arkadaşlar...
-
ıyh!!o gece yerin dibine girdim resmen. kadın resmen bi tarafına basılıyomuş gibi bağırdı çığırdı napıyo bu diye bakakaldım. bence bu 13.lüğü yabancılar bizim dili anlamıyolar öyle limilimi gitti işte bişey zannettiler heralde birde yurt dışındaki türklerden umut bekliyorlar. valla ben yurt dışında olsam böyle gutbetçi falan oy moy atmazdım aaa! türküm diye beyenmediğim şarkıyı niye destekliyim. arkadaşlar acaba bu trtnin aklı başına gelmişmidir yoxa onlarda bu 13.likten memnunlar da seneye yine türkçe bi şarkıyla tiksinç bir başka biriyle bizi rezil mi etçekler ama neyse nasılsa yarıfinalden çıkamıcaz o da iyi.:(
-
arkadaşlar unuttum biz böyle diyoruz seneye bu gitsin seneye şu gitsin falan diye ama nereye kadar kim duycak trt'mi¿hem duysa da çok takıcak bitarafına eminim. at gözlüğü takmış gibi kendi bilgiğini okuyo. ama biz yinede susmayalım çünkü geçen yıldaki gibi susarsak busefer trt korosunu falan gönderir buda ize kapak olur!!
-
gerçek şu ki ne mor ve ötesi nede kurban gitse eurovisionda birinciliği alamaz yanlış anlaşılmasın iki grubuda çok severim ve çok iyi dinleyicisiyim.yarşmada şarkı değil görsel şovlar kazanıyo.tamam burak bateriyle yıkar ama insanlar ne kadar anlar veya kerem gitarını konuşturur ama bunu bakmıyolar işte...sahne şovu herşey...seneye asenayı mı yollasak ne:))))))))
-
manga katılsn seneyede
-
sonuç beni pek şaşırtmadı yani!Şarkıyı ilk dinlediğimde,Gülseren'i ilk dinlediğimde anlamıştım böyle olacağını.Tut gülseren'i vur limi limi ley'e:))
-
yani bu sarkıyla iyi aldık...ben sonuncu olsak sükür diyodum...ama 13. olmak için bile berbat bir sarkı!bir de demiyolar mı..gülseren sarkıyı en iyi sekilde seslendirdi diye (!) haberlerde..gazetede..ve baska yerlerde.....kimse neden kabul edemiyor biz bu işi beceremiyoruz....oraya bana kalsa ne tarık mengüçü hepsi yi çıkarırdım daha iyi puann alırdık ya da ceza..ismail yk...:P
ama seneye daha iyi bir sey olur diye umut ediyorum!umarımmm
-
ne eurovision bi b.ka benziyor ne de gülserenenin şovu ve şarkısı,bi de dikkat ettinizmi lan gülseren vampirimsi gibi bişi TRT dekileri ısırıp kendini çıkarmış olmasın eurovisiona, böyle mal organizasyona böyle mal yorum eheheh
-
Bana kalırsa mor ve ötesi,kurban, şebnem ferah (ki gönlüm kurbandan yanadır) hangisi katılacak olursa olsun mutlaka ingilizce bir parçayla katılmalı.Tamam sahne ve müzik de önemli ama sözler de bunu tamamlayan bir etkendir, İngilizcenin de evrensel bir dil olduğunu varsayarak İngilizce bi parçayla daha iyi bi derece alma ihtimalimizin ne kadar yüksek olduğunu görebiliriz.
-
sonuçta beatles,rolling stones,led zeppelin gibi devlerin ülkesi ingiltere kaç yıldır sonlarda gezıyo.Biz bı kere bırıncı olduk ertesı sene çok iddalı bı sarkıyla katıldık ama dorduncu olabıldık.bu sene bız yok turkce olsun yok ingilizce olsun dıye tartışa duralım yunanlılar bızım kulturumuzu çalıp bırıncı oldular ve hala onüçünculugumuz tartısılıyo ustelik turkıyeden onıkı tam puan alıyolar(bıze bır puan bıle vermedıler) DAHA NE OLACAKTA BU MİLLET UYANACAK? illa ülkemızı işgalmı etmeye başlamaları lazım korkuyorum yakında boyle bışey olursa kımse kılını bıle kıpırdatmıyacak artık uyanalım bıtırıyolar kulturumuzu sahıp çıkalım.