Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision'u Yunanistan'dan Helena Paparizou Kazandı

• fatrix • 24 Mayıs 2005 00:00 • #605624
    aslında kurban katılsa kesin birinci yaparlardı ama trt de iş yok ki kardeşim koymuşlar elin kanca burunlusunu yok rimi rimi ley limi falan filan kurban gidicekdi ama ahhhhhhhh ahhhhhhh sakalımız yok ki dinletelim
  • Elerki • 24 Mayıs 2005 00:00 • #605625
    Arkadaşlar Norveç'i beğendiniz mi? BENCE MUHTEŞEMDİ!! Formata uymasa da oldukça kaliteliydi.Herif sesini iyi kullanıyor!Ama tipler için bir şey diyemeyecegim!!! :D
    Yunanistan'dan daha çok birinciliği hak eden ülkelerin olduğuna inaniyorum!
    Bu seneki Eurovision bence ilk kez bu kadar kaliteli sesin bir araya geldiği bir Eurovision oldu bence.Danimarka,İsveç,Norveç,İsrail,İsviçre,Malta ve çoook eğlenceli şarkilariyla Moldovya...bence oldukça iyiydiler!Letonya da şarki sözleri ve ikili vokalleri bakimindan oldukça iyiydi bence!
    TÜRKIYE'nin şarkisini onaylayanlar sadece o şarkiyi seçen trt jürileriydi sanırım çünkü rimi rimi ley'i beğenen bir kişiye dahi rastlamadim!!!Neyse geçmiş olsun artık seneye adam akıllı bir parça ve adam akıllı bir grupla katılabiliriz!!!
  • Elerki • 24 Mayıs 2005 00:00 • #605626
    YANİ UMARIM KATILABİLİRİZZZ!!! :D
  • P_E_N_A • 24 Mayıs 2005 00:00 • #605627
    arkadaşlar TRT T I RT olmuş daha iyisini beklemeyin
  • Stikky Fikk • 24 Mayıs 2005 00:00 • #605628
    Tek kelimeyle "iğrençtik"... O kadını kim gaza verdiyse onu suçlamak lazım!!! Yunanistanın şarkısı gerçekten hoştu ama bana kalırsa (bir glam rock dinleyicisi olarak) bu sene Norveç'in Wig Wam adlı grubu birinci olmalıydı... Bence en güzel şarkı oydu ve şarkıda mükemmel bir ruh vardı, gerçekten yazık oldu... Ayrıca büyük bi WIG WAM FANIYIM!!! Herkese tavsiye ederim ;)

Stikky (Dr. Gypsy)
  • grim_reaper • 25 Mayıs 2005 00:00 • #605629
    seneye ben gidicem o en iyisi :D
  • İris • 25 Mayıs 2005 00:00 • #605630
    Ya iyi güzel de hiç bi adamakıllı avrupa ülkesinde iplenmiyo ki bu yarışma! Bizse her sene milli mesele haline getiriyoruz! Çok komik ya adamlar bu dandirik yarışmaya en fazla bizim kasdav 'a verdiğimiz önemi veriyorlar yani... Hiç düşündünüz mü, neden İngiltere 'den Sting falan katılmıyo bu yarışmaya?
  • Synthesizercı • 25 Mayıs 2005 00:00 • #605631
    yok yaa.. onlar da epey ipliyor.. evvelki senelerde (galiba 1996ydı) ertesi günü yarışma haberinin fransada le monde gazetesinin ön sayfasında çıktığını hatırlıyorum.. bu türklerin kendini avutması için uydurulmuş en büyük geyiktir. ingiltere stingle katılmaz çünkü büyük ihtimal sting katılmak istemez:) adam zaten kendini ispatlamış. adamlar yeni yeteneklere fırsat veriyor. dikkat edilirse ingiltere sting ile katılmadığı gibi; fransa enrico macias ile, italya pavorotti ile, almanya alphaville ile ve rusya da kızıl ordu korosu ile katılmıyo:) bu yüzden de; ABBA gibi, AL Bano&Romina Power gibi grupları eurovision şarkı yarışmasıyla ilk defa dünyaya duyurma şansı yaratıp, hiç tanınmayan bu gruplara biranda dünya çapında üne kavuşma fırsatı verebiliyorlar. aslında onlar için önemli bile sayılır diyebiliriz. ne ilginç değil mi?
  • tamerbas • 25 Mayıs 2005 00:00 • #605632
    insanlar bıktı artık ingiltere,almanya,fransa sömürüsünden çok iyi olsa bile kimse oy falan vermez.tabi herkez komşusunu kayırıyo ....ama çok kötü bir yarışmaydı bence yunanlılar da o kadar dandik parçanın içinden sıyrılmayı başardılar.ama 2, olan tombul bayan bi harikaydı.
  • Metal milita • 25 Mayıs 2005 00:00 • #605633
    o değil de hatun çok güzeldi ya