Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Manowar @ Rock The Nations - Yedikule Zindanları - İstanbul

• prettylikedrug • 22 Haziran 2005 00:00 • #606632
    yok ya yalandır..
    herifler gelmiş yan komşuya kadar gebersek gitmeyiz türkiyeye demişler..
    ama bi gelirlrse harikka yaaaa!!
  • gammaray • 23 Haziran 2005 00:00 • #606633
    Arkadaşlar hurafelere inanmayın yok manowar konserlerine türklerle domuzlar giremezmiş böyle bi şaçmalık olamaz,yok kaset satmadı diye artık türkiyeye gelecek kadar düşmüş oha... bence bunları dile getiren arkadaşlar bi kaç adet sefilze edilmiş taze soğandan başka kişiler olamaz eminim bunu söyleyen arkadaşlar system of a down dinleyerek kafa sallıyorlardır manowar ı onlarla karıştırmayın.manowar belkide ilk ve sonkez gelicek türkiyeye bence hiç bir heavy metalci bu konseri kaçırmasın imkanı varsa. zaman azaldı bence ordularımızı topluyalım ve yedikule zindanlarını feth etmeye gidelim olayın büyüsüne kaptıralım kendimizi brothers of metal...
  • sound of rocK • 25 Haziran 2005 00:00 • #606634
    biletler ne kadar olcak acaba ya.. bu sene de ne hoş bi sene ama! sepultra , megadeth , deep purple , manowar !!! daa ne isterim yaw ;)
  • EternaLJustice • 30 Haziran 2005 00:00 • #606635
    konser manowarun resmi sitesinde onaylandı herkesin dikkatine. valla ben 125 milyona kıyıp warriors ticket alcam. orda grup elemanlarının üstüne atlayıp fotoğraf çektirmeye çalışan birini görürseniz o benim
  • Euloria • 2 Temmuz 2005 00:00 • #606636
    tekel birasI iciyorum shu esna, ve manowar dinliyorum.
    ilkokul 5 te de manowar dinliyodum ama o vakitler bira icemiyoduk. buyuduk kocaman adam olduk, super arkadashlarla super icmeye bashladIk her manowar caldIgInda birbirimizi durtup kafa sallamaya bashladIk.
    shimdi adamlar geliyolar, gitmek boynumuzun borcu. ertesi gun manshetlerde "BUNLAR iNSAN OLAMAZ" diye yerimizi almamIz lazIm.
    cunku 6 Agustos gecesi akla karanIn belli olacagI bi gece.
    91 sonrasI metalika kushagI, neblim limp bizkittir, sistem of e davn dIr bi takIm embesil gruplara bel baglayIp kendini "metal muzik sever" insan sIfatIna layIk gorup, manowar'a laf eden insanlarI eleyecek gecedir.
    tamam seneler gecti, adamlarIn yaptIgInIn sadece pazarlama stratejisi oldugunu bileli cok zaman gecti. ama herkesin yaptIgI bu sheyi senelerdir deishtirmeden yapanlara ve bu yolda hala yuruyebilenlere de en kotusu saygI duyulmalIdIr.
    yaptIklarI, caldIklarI, soyledikleri senelerdir aynI mI? aynI.
    ama hala kanI kaynatIp kopurtmuyo mu? kopurtuyo.

metalika gelsin iron maiden gelsin. bunlarIn hepsi geldi. bi daha da gelirler. elinizde fIrsat varken buna da gelin. pishman olmazsInIz.

Everyone of us, has heard the call,
    Brothers of true metal, proud and standing tall.
  • rashid • 8 Temmuz 2005 00:00 • #606637
    Cem Köksal ön grup oldu. Bomba festival...
  • dUmAn89 • 8 Temmuz 2005 00:00 • #606638
    ya abi biri bilet fiyatları hakkında düzgün bir açıklama yapabilir mi??!!
  • dUmAn89 • 8 Temmuz 2005 00:00 • #606639
    tamam buldum ben bizat kendim tek başıma..
    indirimli biletler: 37.5 YTL (18 temmuza kadar)
    warrior's ticket: 125 YTL

;))
  • necrosamash • 12 Temmuz 2005 00:00 • #606640
    oha! ne kadar pahalı ya:(
  • diff • 16 Temmuz 2005 00:00 • #606641
    kardeşim sevmeyen sevmeyebilir zevk meselesi lakin bu adamlar bir dönemin efsane grubudur.metal demek metallica falan diildir manowardır.29 yaşındayım üniversite yıllarında sürekli bu herifleri dinlerdik aradan on sene geçti artık dinlemiyorum ama o günlerin nostaljisi için konsere gitçem.bunu kaçıramam.başkada gelmezler bayaa yaşlandılar çünkü.bu grubun değerini bilenler biletler falan pahalı demez bastırır parayı düşünmeden.kimse laf atmasın ne bu yaa bizde alışkanlık olmuş herkese kötü diyoruz.çenenizi kapatın artık.tahminimce seyircinin yaş ortalaması yüksek olacaktır.yeni yetmeler dinlemezler bu grubu.umarım çok kalabalık olur.delirmeye hazır olun bu ülkenin göreceği en çılgın konser olsun.herkese saygılar.