-
daha durun seneye kimler gelir eğer organizasyonlar başarılı olursa..
seneye bir festival görelim arkadaşlar şöyle olsun.
Dying Fetus
Hate Eternal
Cenotaph
şu üçlüyü beraber izlediğim zaman hayatımdaki herşeyi bırakıp kendimi bir yere hapsedicem..çok mu hayalperestim acaba..
ahhhhhhhhh...
-
yanlız mekan herhalde bu konser için tüm dünyadaki en uygun mekandır :))
ben chainmail armor ve long sword kuşanıp gidicem konsere baltalarınızı kılıçlarınızı alın gelin :)
-
en sevdigim poser olmayan ve sert gruplar geliyo.. overkill, manowar, in flames, slayer !!! bu yaz benim altın yazım ve hepsine gidiyorum :D:D
-
Hımm süper :D
-
deep purple, slayer, megadeth, manowar...
kalmadı zaten gelcek kimse.daha gayrısı yalandır yani
-
askere gitmeden bu konsere gitmek lazım gaza gelirim valla...
-
BLACK WİND FİRE AND... STEEEEEELLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bana baltamı getrin!!!!
-
Way beee bu konser de manyak olur; haa baksanıza arkadaşlar Manowar dedik yani dimi kaliteli bir şarkıcı...
-
abii ilk okudugum anki soku atlattimm simdi sorunn olayinn gercek boyutuna geldi bukadar konsere nerden para bulucazz yaa:))turkiyeme bakk çostu wallaa 2 yila kadar gelmeyen kalmazz burayaa abii manowar slayer ower kill allahh allahh bu genç yaşta turkiyede herkezii gorucezz:))nekadar cocuk grubu densede korn bile burda:))bunca festival olayindan sonra rockn coke bile çıta yukseltti:))şansliyiz abi sanslii MANOWAR bee heyyyyyttt:))ben gidimm biraz ek iş yapimm para bulmak lazim dimi ayakkabi bile boyarim ben bu konserlere gitmek için:))
-
ee burdan yetkililere sesleniyorum bi Iron Maiden bi de Mötley Crüe çaksınlar da bu sene tüm cumhuriyet tarihinin en önemli senesi olsun :)
hatta tatilden tutup getirsinler metallica yı