-
kafalar kopacak....
HAIL AND KILL !!!
-
banane yaaa... gelirse gelsin.metallica gelmedikten sonra manowar gelmis kac yazar...
-
3 sene öncesine kadar ulan dünya kasıp kavruluyo bzde cd kaset peşnde koşuyorz hala derkene bu seferde abi para yok hangibrine gdicez ya olduk,dünyanın sonu mu geliyo ne,neyse olayımız manowar btn metal kardeşleri taplanıcaz 6 ağustosta dünyanın kaç bucak olduğunu göstericez insanlara görüşürüz kardeşlerim
-
bi de ıron maiden gelse tam olcak
-
Ulan!!! Manowar da Türkiyeye geliyorsa daha gelmez bunnar diyecek grup kalmadı lan! Sebo'ya da 2 kez gönülister gitmek te paraları bu sefer saklamak lazım beyler!!! LAN MANOWAR GELIYOR LANN!!! IN UNION WE STAND, BROTHERS OF TRUE METAL!! COZ THEY! ARE! THE ! KINGS! OF! METAL!
-
oh bee adam akıllı heavy konseri izleyecez.. krallar geliyo kardeşim ne diyelim manowar izlemekte nasipmiş..hadi bakalım ''wheels of fire''
-
Metallica, Megadeth, Slayer, Overkill, ve Manowar. Vay anasını be...bi iron maiden kaldı
-
kings of metal...hele sükür..ben yaslandım artık, dünya gözüyle görmek gerekir...gücün grubu..inş anlayan anlamayan herkes dolmaz..heil manowar..!
-
gelmesede olur ... :)
-
:'( Sevinçten ağlıyorum:'(
Sonunda Türkiye de normal bir ülke olarak görülmeye başlandı, bu çok güzel. 2005 böyleyse 2006'yı düşünemiyorum. Süper olacak!!!