-
lan ben şimdi bu barbarlarla birlikte 'hail hail hail and kill' die baırcak mıyım? bunu mu demeye çalışıyo bu haber... öyleyse kalpten ölmezsem iyidir... manowar barbariannnnnnnn.......
-
bu grubun bassçısıyla ilgili küçük pipili diye bir efsane dolaşıyordu sanki...:)
dergilere bir kadın açıklama yapmıştı gibi birşeyler hatırlıyorum ama.. çıkartamadım
-
abi süper bir gelişme çaktırmadan gelişiyoruz galiba ya da adamlar geriliyor bunun sadece bir manowar konseri olmadığını bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyorum haydi rock the nations 3 bastır katatonia sentenced iron maiden opeth blind guardian bunları bekliyoruz senden hadi bakiim hehehehe:))))
-
slayer, overkill, in flames bi festivalde. megadeth ayrı bi festivalde, manowar ayrı. ya bi karar vericem ya da açlıktan ölücem :)
-
burdan yetkililerine sesleniyorum, 2005 türkiye icin "ROCK" yılıdır. Gorulmemis seyler yasanıyor, hadi hayırlısı;)
-
Jasonı kadroya katıp Metallica gelirse valla şaşırmayacam...ya da G3 Istanbul olsada şaşırmayacağım...Manowar efsanesini istanbulda izlemek harbiden muhteşem bir anı olacak
-
adamlarin hepsi HULK gibi yaa , "KINGS OF METAL" bu adamlar isini gercekten iyi yapiyor cok garip ama ben en cok blood of the king deki super bass i merak ediyorum dogrusu , insallah param olur :)
-
manowar sevmem,seveni de sevmem
maho metal hooo züper
-
vay be manowar haa... heavymetalcilere güzel bi hediye, daha önce gelmişler miydi??
-
gelen gelene waybe bakalım baska kimler gelecek... ne oluyor bunları kim getiriyor buralara gelisme var yaaa hadi hayırlısı....