-
kötülediniz diye gittim mp3ünü aldım.. daha dinlemedim beğenirsem para verip orjinalini alacam beğenmezsem kırıp atacam
-
Anlayamadım lan.İyice dinlemem gerek.Duman bu olmamalı.
-
süper olmuş--hepsi güzel...diğerlerine iyi cevap oldu...
sahte siyasi parça yazılmaz..çekilin duman geliyor..
-
11. parça tam damardan arabesk.
-
cengiz baysal çalınca duman bile çekilir hale geliyor
-
güzel bi album calismasi olmus.. hosuma gitti..kulaklara saglik diyelim....
-
çok dandik bi albüm olmuş. sırf ot parasına yapılmış albüm. Belki Alışman Lazım gibi bir albüm asla yapamazlar
-
Daha önce yapılan yorumlarda söylendiği gibi kaanın sesi kötüye gidiyor.. oysa sadece türkiyede değil dünya müzik piyasasında çok rahat iş yapabilecek bir vokal tarzı vardı.. şarkılara gelince tarz olarak ikinci albüme yakın ama ikinci albüm kadar güzel değil. birinci albümün yanından bile geçemez.. birinci albüm türkiye de yapılmış en özgün albümdür dersem sanırım abartmış olmam. bu yorumu yazarken arka planda şarkıları dinliyorum... kaanın sesine gerçekten yazık olmuş.. keşke birinci albümdeki gibi yarı underground kalsalardı... son olarak davulcu tercihinde hata yapıyorlar. alenden şaşmamaları lazım..
-
Bazı insanlar kopmak istediler belkide
Ama bazılarıda sadece dinlemek yavaş yavaş
Sessiz sessiz
işte o dünyada sayılı sayıda olan ve halimiz duman la hayatımıza giren slow rock tarzı bu albümde böyle yapılır dercesine yapılmış.
bence türk rock tarihinde farklı bi tarz oluşturucak kadar ilginç ve süper bi albüm.
beyenmeyenler olabilir ama zaten nirvanada yaşarken değil öldükten sonra efsane olmadımı.
seni kendime sakladım
-
ayrıca bütün rock gruplarının orjinal albümlerini alıyorum.
boş cd olsa ve üzerinde duman yazsa yine alırım.
Çünkü bi müzisyen olarak hangi şartlarda albüm yapıldığını biliyorum.10 milyona stüdyo kiralayarak,dandik akortsuz gitarlarla çalarak büyüdük,inşallah dahada büyüyeceğiz.