-
abicim olay budur işte olay DUMAN da başlar, DUMAN da biter. herkes hattini bilsin. DUMAN yeni albüm çıkartana kadar en güzeli bu....
-
aldım albümü dinliyorum bence süper bir albüm olmuş...........özellikle özgürlüğün ülkesi şarkısı müthiş geri zekalı america ve politikalarını gayet güzel bir şekilde eleştiriyor....albümdeki en hızlı parçada o zaten diğerleri klasik duman tarzı....cengiz baysal da yine süper bir performans göstermiş...güzel albüm ya alın dinleyin işte ama orjinal olsun.....ben aldım :)
-
ne diiim DUMAN istee
özgürlügün ülkesi tam DUMAN olmus.herseyiylee:)
mesaj alInmIstIr biz duman severler aldIk sIra asIl almasI gerekenlerdeeee...
cengiz baysalda süpeer çalmIs
hiç çIkmayacak sanmIstIm
bi çIktI tam çIktI:)))
-
ah işte kalite yine iş başında o neydi öyle "kurban" eden albümler felan oh bea müzik dinlemek varmış :))
-
'aman aman' çok güzel bir şarkı. 'geçmiş olsun' da öyle. 'seni kendime sakladım' biraz 'köprüaltı' tadı veriyor başlarken.
-
şimdi ben bi kişisel yorumumu birde müzikal yorumumu yapayım:)))
ben dumanı hiç ama hiç sevmem ......çok ama çok sıkıcı geliyorlar...
ama müzikal olarak bu albümü fena değil....
benim kişisel düşüncem bu
buraya yorumlar yazılırken iyi yorumla beraber kötüsüde yazılabiliyor...ondan dolayı ne olur eleştirmeyelim ok???????
özgürlüğün ülkesindeyiz:))
-
duman kan duman can iştemeydan işte kaaaaannnn
-
inanılmaz bunalım bi albüm :) ben 'melek' ve 'yanıbaşımdan' a taptım resmen..aslında daha güzel bi albüm bekliyodum ama sonucta DUMAN ne yaparlarsa yapsınlar kalite ve zewk olduğu için kötü diyemem...
-
arkadaşlar daha birkaç gün oldu çıkalı albüm o yüzden henüz alışamamamız normal(gerçi ben bayıldım)sayın bayan,yanıbaşımdan gerçekten süperler(ilk dinleyişte sarıyolar adamı yani:)dumandan başka bir şey beklemezdim zaten:))kelimeler yetersiz kalıyor aslında dinlemek lazım
-
arkadaşlar bence duman bir kaşar kız tawlama grubu olmuş bulunmakta!son söyleşilerinde 'yeni hayran kitlelerinden memnun olduklarını' söyledler.yazık bize...