-
bu arada lutfen orjinal
en azından sozum hayranlarına ltfen orj
-
arkadaşlar ne diyosunuz siz sözüm albümü beğenmiyenleri. albüm gayet hoş. üstelik diğer albümleri aratmıcak güzellikte.
kendinii kasmayın. bu albümler öyle kolay yapılmıyo, boşa laf atmayın
-
hiç beklediğim gibi bir albüm olmamış.. Dumandan çok daha iyisini beklerdim.. arabesk tarzında,daha ağır parçaların bulunduğu bir albüm olmuş.. birkaç parçayla albümü kurtarmaya çalışmışlar hep eski parçalarının kopyası gibi ama becerememişler.. bundan önceki albümleri tesadüf müydü diye sorduruyo bana.. dinledikçe güzel gelebilir mi acaba diye düşünüyorum ama sanmıyorum,bu sefer olmamış..
-
çok güzel albüm çok güzel vokal çok güzel gitar çok güzel sözler çok güzel müzik çok güzel göndermeler eski albümdeki bi iki sark1ya.tesekkürler duman begenmeyen manga dinlesin ya da direc-t
-
kaan,batuş ve arii...hepsi canlarım benim...albüm her albüm gibi SÜPER olmuş...denecek pek bişe yok...MÜKEMMELLER! bu kadar.
-
albüm yine acaip dumalı...kesin bulunsunnnn... güzellll bi arşivvvv...
-
Aman Aman... alıştık artık dinliyoruz yani kussalar dinliyoruz... hava bunaltıcı albüm bunaltıcı...
Sula kurumasın!
-
sayın bayan ve yanıbaşımdan çoook iyi,,işte duman dedirtiyor...konserleri çok iyi olacak gibi:):)
-
Yani yine DUMAN...Söz sölemeye gerek yok ama şunu demeden geçemiyorum....Dumanın şarkıları bu sefer tam anlamıyla bana JİMİ Hendrix tadı verdii.Tabi bunu esaslı müzisyenler anlar diğerleri ancaki marifetmiş gibi gruba bok atar.Bok atanlar müzikten anlamıyo kusura bakmasınlar...
-
duman yaparda guzel olmaz mı? beğenmeyenler dinlediklerinden emin mi? 10ytl helal olsun...