-
İşte bu güzel bir haber kesin gidecem ve çoşacam :D Kabaklarda sonunda geliyor. Sıra Anthrax'da da nedense 15 sene rötarlı geliyorlar.
-
eweet.artık bunlarda geldiğine göre. Black Sabbath'ın Ozzy Osbourne ile birlikte gelmemesi için hiç bi neden yok.Motörhead de gelir.
-
bu gidişle Kiss te gelcek.. The Dimebag Darrell dirilcek pantera türkiye nin her şehrinde konser vercek Anathema gibi yurdum hardcore cusu olcaklar..
-
her şey çok iyi ama şubata kadar beklemek zor olacak
-
slayer,overkill,sepultura,megadeth,manowar dan sonra hellowen i da görebilecez.oley çok sevindim. hmm ne kaldi. metallica(gidememistim zamaninda),iron maiden,black sabbath,motorhead,judas,iced earth... daha çok yolumuz var arkdasalar.
-
bi de AEROSMITH gelse tadından yenmez valla
-
gelicek gelicek hepsi gelcek.organizatoörler falan filan,nası getiriyo sanıyosunuz bunları.devletin parmağı var olaylarda.yoksa bugüne kadar gelmeyen adamlar,2005/2006 yımı buldular gele gele.Hepsi S.S gelicekler merk etmeyin.Ama Pantera olayı zor be.:)
-
devlet derken,recep taip den bahsetmiyorum tabi:) bakanlılar falan filn
-
arkadaşlar bize zamanında orijinal kadrolu Mayhem gelmiş, artık başka grup gelmesine gerek yok:)Mayhem'in orijinal kadrosuyla ve tamamen kendi besteleriyle verdiği 2 konserin 1i bizim ülkemizde olmuş..
-
devletin parmagımı :) neyse geyik diyip geçiyorum...