-
tabi lan ne zannettin... ımmortalda birleşecek türk seyirciler için dimi lan ns??
-
he la iyi olr
-
dünyada saygı gören kaç black metal grubu var lütfen yazarmısınız? şöyle güzel bişeyler yapmışlarsa gözümüzden kulağımızdan kaçmış der dinleriz.Ama senin yaşındayken dinledim dinledim şu an düşünüyorum hiçbir müzikal artısı olmadı yani ben deneyimlere göre konşabilrim ama sende o da bulunmuyor en iyisi kasma bu konuda :) müzikle uğraşmak iyidir müzisyen insan iyidir gerçekten müzik yapıyosa tabii
-
Bilet satis noktalari
Besiktas - Pena
Taksim - Kostebek,Dorock
Kadikoy - Hammer Muzik
Ayrica kredi karti tercih edecekler ayni fiyata biletixtende biletlerini alabilirler.
Biletix te sabahtan, magazalarda ogleden sonra biletleri edinebilirsiniz.
Bu arada Istanbul konseri Bronx Club'a alinmistir,
Izmir konseri ise Ooze Club da olacaktir
ön satış:20 ytl
-
konser sonunda opus nocturne çalmazlarsa çıkıp ben sölicem......
-
o gece alkol komasın a giricez....ertesi gun okulda zombi gibi dolascazzzzzzz heyoooooo
-
Marduk ya baska soze gerek varmı gıtmeyenın a.q ben o gun ne komasına gırerım bılemem ama alkol komasına gırecegım kesın!!
-
abi konserlere bakın ya..kreator,therion , marduk sene muhtesem bitiyo valla...
-
Her ne kadar grubun beyni olan Morgan Steinmeyer Hakansson grupta sapasağlam dursa da, Legion' sız ya da B-War'suz; en önemlisi Frderik Andersson'sız bir Marduk pek de iyi şov yapamaz gibime geliyor.
-
bu arada abbath ın immortal dan olduğunu biliyorum aranızdan bi sazan çıkmasın......ufak hatırlatma: fredrick andersson amon amarth ile çalmaya başlamıstır...