şu saçma resim kalksın artık sitede durdukça canavar resmiyle karşılaşmaktan sıkıldım.
21 Temmuz 2005 Perşembe | Yazan: •Loki•
vALLAHi yaa...
saygılarımla
pesimist
erdemim şaşkınlıkla seni izliyorum!! bir zamanların sağlam black metal dinleyicisi,gözlerinin altına kapkalın sürmeyi çekip fotoğraflara poz veren adam,şarapı eline alıp istiklalde heyyt ulan diyen adam nasıl olurda black metal gruplarına böyle bir cephe alır,ya tamam anladık allah kitap yolunda ilerliyosunda bir yere kadar kardeşim ya sınırları zorluyosun artık!! tamam haklısınız bir yerde.. haklı olduğunuz tek konuda mardukun türk düşmanlığı... ama konuyu abartmayalım herifler küfretmiyo sadece laf atıyo;)
ayrıca o şarkıda türklere felan hakaret edilmiyor bu bir tarih sahnesinden alıntı yani kazıklı voyvoda vlad tepesh in sultan 2.murad la olan münasebeti...yani ben öyle duymuştum...kaziklu bey ve o konseptteki şarkılar konusundaki bir soruya* "onlar bizim görüşümüz değil,biz şarkıları kazıklı voyvoda ve o zamandakilerin ağzından yazıyoruz." diye cevap vermişlerdir...
buna karşı olduğunuzu söylüyosunuz anladık...
fakat çok abartılıyor... peki heriflerin imajına niye laf atıp ortalığı germeye çalışıp,milleti kışkırtmaya çalışıyorsunuz... bu resim siz her garaja girdiğinizde karşınıza çıkmoyorki.. üstüne tıklanmadığı zaman haberler bölümünde ilgilenenler tarafından bi köşede duruyor... yok sen boşsun yok senin beynini başkaları yönetiyo yok bunlar insanmı yok bunlar izlenirmi.... yaaa abi bırakın bu işleri yaa!! buraya gelipte milleti kışkırtıp olay yaratmayın!!!
tamam mesajını yazdın eylemini anlattın ortamı daha fazla germeyin..
ekmeğe bağlamayın milleti...
ya da boşu boşuna siz burda gerici gerici eğlenin...
marduk gibi black metalin allahlarından bir grup geliyo gitmicezmi yani??
23 ekimde yeni melek dolup taşıcak..
cehenneme çevireceğiz...
hahahahah