-
ya bu konserin fiyatını bilen varmı?
-
satanikler bastı memleketi :))
azrael ve sex with the satan'dı sanırım, köpek gibi sert şarkılardır.
-
gelsinler.. onlarıda bi izleyelim.
-
inanmıyorum abi
bu sene gelmeyen kalmadı ama olay budur işte
bir panzer division marduk
bir fuck me jesus
bir nightwing
bu tapılası albümleri yapan insanlar extreme/black metalin tanrıları aramızda olcak bilmiyorum yani
bu konser biletlerini nerde bulabilirim bilmiyorum ama bulucam ne pahasına olursa olsun gidecek arkadaşlar 2 tavsiye
1 konser ayık gitmeyin
2 salondan çıkamamayı göze alın :)
-
pessimist bak arkadaşım sonuçta adam müslüman türklere kfür etmiş ama şöyle bi durum var ben kendimi toplumdan ve müslüman olarak kabul etmediğim için sorun yok
ayrıca o kalitede müzik yapan adamlar türkyenin yarısını kılıçtan geçirse farketmez giderim abicim
ayrıcam fredrik anderson dan sonra marduk ne kadar başarılı oda tartışılır
-
bu gelişmelerden haberim yoktu! Böyle konuşmalarıda bir saçkalık.. eğer konuştuysalar ki bundan emin olmak gerek. Ben gitmem bu adamların konserine. ki satyricok musun nesin.. saçma sapan konuşma.. türk. yarısını kılıçtan geçirseler gidermişş.. yürü git yaa..
-
satrycon musun nesin ne demek türkleri kılıçtan geçirseler dahi giderim onlar kimki türkleri kılıçtan geçiriyo...sen ruhunu satmışsın aslanım
-
pessimist bak arkadaşım sonuçta adam müslüman türklere kfür etmiş ama şöyle bi durum var ben kendimi toplumdan ve müslüman olarak kabul etmediğim için sorun yok
ayrıca o kalitede müzik yapan adamlar türkyenin yarısını kılıçtan geçirse farketmez giderim abicim
ayrıcam fredrik anderson dan sonra marduk ne kadar başarılı oda tartışılır
20 Temmuz 2005 Çarşamba | Yazan: satyricon666
mesajınla ne kadar boş olduğunu gözler önüne sermişsin sen zaten...
ruhunu amaçsız bir beyin yönlendiriyor senin...
allah yardımcın olsun...
saygılarımla
pesimist
-
-
Siz birbirinizi yeseniz de yemeseniz de adamlar ortalığı dağıtacak. Manowar a da zamnında türk düşmanı derlerdi. Hatta 90 ların sonlarında insanların haybeye hapise atılmasına kadar giden özgürlük karşıtı anti-metal hareketlerini de unutmayalım. Müzik sığ kafayla yapılmaz. İsteyen türkler barbar der parçalarında isteyen bizans kahpe der. İsteyen satanist olur isteyen müslüman. Adamlar gelip burada müziklerini+ liriklerini konuşturacaklar. İnsan öldürmeyecekler. Bir şekilde fikirlerini ifade edecekler. Aranızda fikir özgürlüğünün karşıtları varsa bu da normaldir olabilir.
Son olarak içimizden gelen bir aydının, Aziz Nesin'in,bir ifadesini hatırlatmak istiyorum. Türklerin %60 ı aptaldır demişti. ama şimdi hepimiz onu baş üstünde tutmaktayız vakıflarla yaşatmaktayız. Fikir özgürlüğü bu ülkede vardır ama nedense en geniş düşünmesi gereken rock müzik kitlesi bu şekilde davranıyor. Çok ilginçsiniz arkadaşlar. Siz birbirinizi yiyin burada ben giderim ben gitmem diye.