Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Burak Gürpınar @ Tama Resmi Web Sitesi

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Burak Gürpınar @ Tama Resmi Web Sitesi
  • tom696 • 7 Ağustos 2005 00:00 • #610498
    yao ming e 2.5??.??? oy atip onu allstar da rezil eden çinlilere döndük he.
  • Anti-Christ • 7 Ağustos 2005 00:00 • #610500
    bende forious arkasaıma katiliyorum.burak değil sanki dave lombarda bi kac gercek davulcu görün ondan sonra gelip buraya burak hakkında yorum yazmaya baslatın[marc-destruction,dave lombardo-slayer,tom hunting,exodus,bobby-sodom..]lütfen izleyin burakla karşılaştırın...
  • furious • 7 Ağustos 2005 00:00 • #610501
    birilerini karalamaktan vazgeçmek ne hoş olurdu değil mi...bak adam bir şeekilde birşeyler başarmış, taktir etmek yerine böyle saçma sapan şeyler çok gereksiz ve çirkin geliyor..beğenmiyosan dinlemezsin..beğenmemen bok atmanı gerektirmiyo...gerçi istedğin kadar bok atsanda emin ol bir işe yaramaz

Arkadaşım, ben kimseyi karalamıyorum. Bende bu gibi konularda destekteyim. Merak etme sadece sen destek vermiyorsun. Ben de Kurban dinlerim, albümünü alırım. Fakat! benim dediğim önerileri örn(Muse) dinle ve karşılaştır bu en basitinden..
  • Nofx • 7 Ağustos 2005 00:00 • #610502
    dave lombardoyuda burakla karşılaştırmak farklı bir bakış açısı ve ince zeka örneği tabi :)) ne diyim size sizde şu popüler grupları bırakında biraz daha alternative gruplara bakın derim dave lombardonun nasıl davulcu olduğunu 3 yaşındaki kardeşim bile bilir..Çok bilmiş gibi burağı kötülüyolar..(metal davulcusu ile-Burak) ehehehee..
  • Overdrive • 7 Ağustos 2005 00:00 • #610503
    hakikaten rezalet ya, adam 1 numara olmuş, memleket işi gücü bırakmış oy veriyor. ikinci mike portnoy, şaka gibi.
    ben ne mi yaptım? hiç birinin adına, ırkına bakmadan davul setlerine baktım, burak gürpınar'a 1 verip, portnoy'a 10 verdim. yine olsun yine veririm.
    kimseyi karalamaya filan çalışmıyorum ki zaten bir şekilde kendilerini kanıtlamış kişiler söz konusu, ama manzara hakikaten komik, "türkler toplanmış oy gönderiyor" tadında bir görüntü olmuş, keşke burak gürpınar dünyaca ünlü bir davulcu olsaydı da o listede orada hakkıyla dursaydı diyorum.
  • bahadrum • 7 Ağustos 2005 00:00 • #610504
    hepinizin kafasi guzel galiba.. olm burak kim kopek ki tama ona ancak en populer avrupai softumsu rockımsı core rock davulcusu konusunda endooser olur.. ha emege saygı ayrı adam calısmıs etmis didinmis kafayı yemis tokarı da icince kafa skunk gibi kıpkırmızı.. tabi tamanın en hosuna giden seyi hic bir kimse tahmin edemiyo.. bas drum daki yun flar ayrı bi hava katmis.. televole hesabi... ayrica bateri diyen arkadasin babasi herhalde duracell de calisiyo.. diyenlerin babalari is arkadasi.. uyuz ve hos bi durum :)
  • mortal life • 7 Ağustos 2005 00:00 • #610505
    tabi burak oo davulcular arasında konusamaz ama genede turkıyede en iiler arasında sayılır tabi bn birinci olmasını isterima ama hak yenmemesinden yanayım bi bakımada cunkı mike var daha busuru davulcuvar buragın 20 katı ama burak kötü demiyorum ama onlarla arasında fark var diyorum söz edilemez bu tabi ama buraga destek vermeyelimde dimiyorum verelim ama herkezin hakınıda verelim bu arada
  • DeepPurple • 7 Ağustos 2005 00:00 • #610506
    Arkadaşlar çalma tekniğinin karşılaştırılmadığı bir durum var ortada ama insanlar inatla bunları karşılaştırıyorlar once bi okuyup sonra degerlendirmek lazım.Gereksiz polemiklere girmeyin bence.Karşılaştırılan tama setleri, Portnoyun seti yanında Burak Gürpınarın seti karsılastırılamaz bence.İkinciside Burak Gürpınar'ın davulundaki aksesuar flar değil fulardır, bence gayet hoş.
  • Scantlin • 7 Ağustos 2005 00:00 • #610507
    Davul setinin devasa ve dünyadaki ses çıkaran herşeyi içermesi onu güzel bir davul yapmaz... O kişinin doyumsuzluğu ve göz zevki ile alakalıdır... Her davulcunun kullanacağı setup farklıdır;bunların arasından en beğendiğinize oy verin ırk ve millet gözetmeden... Arkadaşın dediği doğru... Fakat şöyle bir gerçek var ki;imkanım olsa burak'ın davulunu tercih ederim,portnoy'un düzensiz setini değil...
    Mükemmel setup yoktur,herkesin en rahat ettiği kurulum vardır... Benimkine en yakın Burak Gürpınar'ın kurulumudur...
  • DeepPurple • 7 Ağustos 2005 00:00 • #610508
    Kullanılan setup yapılan müzik turune gore ve ihtiyaca göre deişir tabi bencede biraz abartı durum mevcut Portnoyun setinde.Düzen konusuda kişilere göre farklılık gösteren bir durum, sana göre düzensizlik başkasına göre düzen olabilir.Kişisel beğenileri tartışmakta anlamsız zaten