Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Burak Gürpınar @ Tama Resmi Web Sitesi

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Burak Gürpınar @ Tama Resmi Web Sitesi
  • -TeUFeL- • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610566
    lan sizin şuurunuza şuurunuza vurayım.oğlum oylamak istersen oylarsın bok atmak istersen bok atarsın alla alla ne polemik yaratmışınız.seven sever sevmeyen sevmez.herkes Burak'ı sevmek zorundada değil(ben bayılırım kendisine)ya da burak'ı sonuna kadar savunmak zorunda değil.ya bi fikirlerinizi göüşleriniz insan formunda yazamıyormusunuz siz.

kötüleyenler için cevaptır:-sen burak seviyesine gel ondan sonra kötüle-
    sonuna kadar gereksiz yere savunanlara cevaptır:-lan oğlum size ne seven sever bok atan bok atar siz böyle yaptıkça daha fazla eleştiri yağacak-
    yerim maykınıda burağına.biraz ülkenin adının duyulması için oy atın...hade başbaş
  • metaboy • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610568
    yok abi yaa.. burak'ın davul baya iyi ayrıca adamın stili de çok iyi hayvan gibi abanıyo davula konserde yanıbaşındaydım mikrofana gerek yok gibiydi sanki.. :p davulun resmen ileri geri gidişini gördüm adam manyaq.. :p
  • drums_player • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610570
    abi bir düşünün kimsiniz ya içinizden gelen bir yetenek var ve o bir tütk adam hayvan gibi de çalıyor zaten mantıklı düşünen nereye oy verecegini bilir aslan gibi BURAK GÜRPINAR grubu dagıtsalarda arkandayımk BURAK
  • HereticSlave • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610571
    alla allaa, ben pek bi boka benzetemiyodum o davulu ama davuldan anlayan adamlar iyi dediğine göre iyiymiş d:) hadi bakalım bizde destekçisiyiz d:)
  • HereticSlave • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610572
    obaa! birinci olmuş lan burak!!!! d:O
  • ibos • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610573
    iyi çalmakla abanmanın hiç bir alakası yoktur
  • korn1903 • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610574
    boşuna tartışmayın millet türkiyenin en iyi en sağlam çalan bateristi dünyada bana en iyi 2 baterist kim diye sorsalar 1 metallica nın bateristi 2 emperor un beteristi
  • furious • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610576
    Portnoy'un abartıldığı yok az bile söylüyoruz. (Tabi Mike Mangini gibi yaratıklardan hiç söz etmiyorum)
    İkincisi bir arkadaş demiş kötüleyenler ilk onun seviyesine gelip kötülesin diyor. Sen onun seviyesindesin de mi iyiliyorsun? ya da diğerleri. Bırak Allah'ını seversen!
    Aşağıda bir arkadaşım demiş ki " yani bildik tama iki süsle birinci olmuş, oysaki ne davullar var orada"
    Aynen katılıyorum. Ben şahsen kötüleme yapmıyorum ama anlayamayan kesim çok ülke Türkiye çünkü. Biz dedik ki adamın baterisi hak etmiyor 1. olmayı üstüne; Türkiye'nin en iyi bateristi dediniz bizde gidin bi izleyin neler var dedik. Saçma sapan hayla uzatanlar var. Gerçek görüş bu kabul eden eder etmeyen etmez ama şu ki : O bateri 1. olacak bir bateri değildir. Burak Gürpınar'ın çalışına hiç bir şey denmiyor, kendi çapında çok iyi fakat Türkiye'nin en iyisi değil " Bence bu kadar..
  • miami_karpuzu • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610577
    burak iyide simdi. mike portnoy nerde burak nerde.
  • doguhan • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610578
    burak tan zaten cacık olmazdı derim.. akmar dayken dandik takılırlardı karate ye filan kadıköy grubu onlar hala. ezikler yani