Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Burak Gürpınar @ Tama Resmi Web Sitesi

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Burak Gürpınar @ Tama Resmi Web Sitesi
  • Firkraag • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610556
    oha siamese monster dan daha iyi olabilir mi lan bu davul?tamam türkiyede tama starclassic pek görmüyoruz ama abartmayın be..ben türklerin bir kuşatması olarak görüyorum o sitede burağın kitinin birinci olmasını.
  • Firkraag • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610557
    Bu arada oraya davulumu expose etmek istediğimde habire iç sunucu hatası veriyo daha önce bunu başaran varsa bana açıklayabilir mi?
  • lew • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610558
    Nekadar seviyesiz yorumlarınız var sizin ya!?Tebrik edeceğiniz yerde,b.k atıyorsunuz.Yorum da değil aslında bu!Direk aşşağlamak!Yorum yapmak yıkmak değildir abicim.Lütfen bu tür cümlelerinizi buralarda kullanmayın tadını kaçırıyorsunuz Garajın...bence başarıdır bu
  • cyco130 • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610559
    Valla arkadaşlar, davul seti resimlerinin hepsine baktım. Davuldan çok anladığımı iddia edemem ama "en iyi davul seti fotoğrafı" kesinlikle Burak'ınki bence. Bu açıdan bakarsanız - ki kendisi de "davul seti resimlerinin pek iyi olmadığını gördüm, kendiminkini gönderdim" demiş - birincilik pek anormal bir sonuç değil...
  • cyco130 • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610560
    Diğer bir açıdan, listedeki davul setlerinin çoğu bana pek kullanılabilir gelmedi. Özellikle Rob Menak'ın Surrounded isimli seti nasıl çaldığını merak ettim :)
  • kornkid • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610561
    Site nin kotu yonu bu sanırım iki akor basıp veya davula abanarak kendini muzisyen sanan, bir kaç muzisyenden başka kimseden haberleri olmayan ozentilerin istedikleri gibi yazmaları . burdaki muhabbet oldukça seviyesiz olmuş.tekrar soluyorum seti beğendiyeseniz oy verirsiniz beğenmediyseniz oy vermezsiniz.kimsenin kimseyi x e oy verdin diye yargılamay hakkı yok.burak buraya bu siteye giren insanları muzisyen sayarak görüşlerini yazmış . o adamın bu yorumları takip ettğin düşünüyorum .adamın yerine kendinizi koyun.elbette eleştiriler olacak ama burak çok kotu davulcu gibi aptalca şeyler yazmak çok saçma.heralde o yorumları yazanlar dave weckl, lombardo,menza, portnoy
  • beloist • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610562
    burak çok itici bir tip ama türkiye adına sevindirici bir haber.Ama şu kesinki alen konakoğlu buraktan daha iyi
  • DazZLeDarK • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610563
    arkadaşlar şu an meyve veren bir agacın taşlanma sahnesine naklen şahit oluyorsunuz. yardım etmek varken kndini bilmez bir yıgın insan burda iyiyi kotuyu tartışyo. konunun alen ile alakası ne? bn anlamadım? o da iyi çaliyo ama buragın davulu ile ne alakası var? Allaam ne tipler var yaa?
  • babybrian • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610564
    arkadaşlar burak abiye laf atıp duruyosunuzda sizin bi icraatınızı görsek.portnoyunda fazla abarttıını düşünüyorum zaten insanoğlu abartıyı sever.burak abi de yakında sıkılır athenadan hepsi denizyılmazın suçu.ya bi de sanki portnoya hemşoları oy vermiyo aptal yankee!
  • Firkraag • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610565
    portnoyun abartıldığından da dehşetengiz bi yaratık olduğunu biliyoruz biz.siz onu sıradan bi davulcu zannetmeye devam edin.
    ama burak gürpınarı konserinde dinlemiş bi insan olarak söyleyebilirim ki türkiyedeki davulcular arasında oldukça yüksek bi yeri vardır.güneş balçıkla sıvanmaz bu da gerçek.diz iz e fekt yani. ama davulunda abartılcak bişey yok onu söyliyim.siamese monster denen davul,Mike Portnoy için özel yapılmış olup,2 davulun siyam yapışmış halidir.3 adet kick'i , 2 adet signature serisi trampeti,sayısız zilleri ve adını bile bilmediğimiz hardware leri vs vs...ve bunların hepsini efektif biçimde kullandığını söyliyim yani.emprovize davulcu denince akla gelen ilk isimlerdendir.ama burda neden davulcu tartışması yapıyoruz ki?burda tartıştığımız şeyin konuyla alakası yok.sadece nasıl olup ta sıradan bir starclassic davulun 1. olduğunu ben bir türlü anlamadım.hoşuma gitti gerçi tamanın sitesinde bir türk davulu birinci.ama haketmiyor birinciliği o ayrı.
    AYRICA BURAĞIN DAVULU KÖTÜ DİYE KENDİSİNE KÖTÜ DEDİĞİMİZ YOK,SAZANLAYACAK ARKADAŞLARA ÖNDUYURU..."burak çok iyi bi kerem niye öyle diyosunuz" falan gibi gaza gelişler yapmayın.davulu 1. sırayı haketmiyo bana kalırsa.nice davullar var ondan öte.Mesela Solid Vision adlı grubun davulcusu da manyak bi davula sahip.O da siyah bi Starclassic Maple.Bunlar varken niçün burağın davulu ben onu anlamadım.