-
Kurbanı özellikle 2.Albümle çok sevmiştim. 3.Albümün hayallerini kurarken olanlara bak.burak a gelince kurbanda güzeldi be abi atena nerden çıktıysa...
-
burak şu anda 1. sırada ve o ben gitar çalsamda davuluna hasta olduğum ve tr de üstyüne tanımadığım tek isimdir her zaman için ama keşke hala kurban olsa ve o davuldaki kurban yazısı hiç eksik olmasa davulu süslü püslü pek hoş bişi
-
hak etmisti aynen devam..
-
ya arkadaşlar burada bu adama b.k atanların çoğu amatör davulcu :)) ve bilirsinizki böyle burak gürpınar alen konakoğlu v.s izleyenler önce onları ataları kabul ederler ama sonra davul işine girince bu isimleri birden en büyük rakipleri görürler ve b.k atmaya başlarlar.benim biçok arkadaşım var burağın "davuluyla" resim çektirmiş (tonlama dalgasına) bu fotoları bütün arkadaşlarına yollarlar ama hepside burağa b.k atarlar.bu sadece burak için geçerli değildir..o yüzden bırakalım bu arkadaşları.onlara böyle çok basit bi cevap verebiliriz.ZEVKLER ve RENKLER tartışılmaz..bence arkadaşlar burağı sevenler hiç böyle şeyleri takmayın.bunlar işini iyi yapan herkesin başına gelir.
-
anlamadım ,adam sadece davul kurulumunu tama nın sitesine yollamıs vede cıkan tartısma deli- kuyu hesabı cinsinden.Neden insanlar galyana gelip yerme veya yuceltme olayına girmis, çözemen...
-
nedir bu burak aşkı nedir yaw.tamam iyide yani abartmayın demi türkiyede başka bateristmi kalmadı her taraf baterist kaynıyo hayret yaw ama iyi çalıyo şimdi yani
-
ya arkadaşlar burağın morali yeternce bozuk bu grup değişimi yeterince üzdü onu farklı bi tarz farlı insanlarla birlikte artık birde böyle eleştirmeyin yaa başarısız biri değilki çokta başarılı biri bizim ülkemizden birinin mike portnoydan bile ön sırada olmasından öwünmeniz gerekirken mike portnoylamı kıyaslıyolar batarist görmemşler diyosunuz siz böyle yaptıkça bu ülke hiçbiyere gidemez burak çok çalışıyo we başarısını görmek onun hakkı sevsenizde sevmesenzde destek olmak istemesenizde köstek olmayın bari... burağın başarılarının devamını diliyorum hiç bozmaz umarm kendisini..
-
burak gerçekten iyi çalıyor kurban dağılınca başka gidicek grubu yoktu. kurbanla eşdeğer yani onlar kadar profesyonel olan grup athenaya gitti bence doğru bir tercih katılıyo musunuz?
-
öyle burak fanatikliğim filan yok ama bi müzisyen olarak saygım sonsuzdur, çok beğendiğim ve örnek aldğım biridir...
Ya ben birşeyi merak ediyorum ,
bu çamur atan arkadaşlar, kötüleyenler kıyaslama yapanlar kulaklarına göre mi yapıyor bu değerlendirmeleri ? yoksa burağı değerlendirecek bir teknik bilgi ve eğitime sahiplermi ?
Burağın eğitimi ve tekniği konusunda bir bilgileri varmı ?
ve ne tecrübeleri var ? kaç kişi kendilerini tanıyor ?
Bu forumlarda en karşı olduğum şey, klavyede yazmak bedava olduğundan sanıyorum, eline klavyeyi alan kendini en iyi davulcu , en iyi gitarist ilan ediyor...
Ama icraat nerde ben göremiyorum..
Madem bu kadar çok iyi davulcu var nerde bunların demoları?
Neden biz tanımıyoruz ....
Empati yapmadan boş eleştiriye karşıyım...
Bu herkezin yolda bir mühendis ölçü alırken "abi napıyorsun sen ?" demesine benzer herkez sorar, anlayanda anlamayanda....
-
ya buraya yorum yazmıycaktım ama tutamadım kendimi yine... tamam burak iyi davulcu tekniği harika özellikle kikte türkiyenin bir numaralarından ama Allah aşkına bana biri açıklasın dünyanın 1 numaralı davulcusu kabul edilen portnoy nasıl oluyoda 2. durumda üstelik amerikada burak gibi belki binlerce davulcu var üstelik burakı bu kadar abartmak yeni türemiş 15 18 yaş arası televizyon beyinli çocukların salaklığından başka bişey değil böyle bi zihniyet varken ,işte şebnem ferah top 10 da 2. dejavu 1. olur hemde o rezalet şarkıyla (dream tv izliyenler bilir)gençlik biraz kendine gelsin ve adam akıllı yorumlar yapsın böyle salaklık olmaz o zaman aynanın kel gitaristide ibanezin sitesinde 1. olsun oldddduuuuuuu iyi davulcuyla en iyileri karıştırıp abartmayın arkadaşlar size gülüyorum hatta buna burak bile dötüyle gülmüştür mike geçmişim deye