-
muhabbet boş bi muhabbet oldu..
-
burak'ın sarı çizmeli'deki 14 zilini unutmayacağız.. davulu mükemmel, stili çok iyi.. başka gruba gitmeyecekti de ne olacaktı??sanırım annesinin bedduası tuttu sonunda.. ama onu kimse yoldan çıkaramaz bırakın adamı rahat rahat devam etsin kariyerine.. burak 1 numara turuncu kafasından öpeyim onu.. :p
-
valla burak bence türkiye nin en iyi bateristlerinden biri.valla 10 verdima dam 1 numarada kalsın 2. ile 3. yüde 1 verdim.Yazık adamlara :)
-
Mike Portnoy gibi birinin yanında Burak'ı yüceltmemiz güzel bişey ama Mike da büyük adam.Biraz adaletli davranın adamın da hakkını verin.Bi de anlayamadığım bişey var.Lars Ulrich de Tama kullanıyordu.O neden bu listede yok?
-
tabi canım sade burağa 10 vermek yetmez diğerlerine de 1 verin.. yaşasın kötülük :p
-
harbiden sana katılıyorum dostum lars için tama ullrich serisi çıkardı ama vefa borcunu ödemiyo yaa.. adamın arabasının cantlarında bile tama yazıyo geçen gün bi sitede görmüştüm..
-
arkadaşlar bazı yorumlar gerçekten çok ayıba kaçmış. zaten bence bi bu ülkede var kendini mükemmel müzisyen sanıp iyi çalanlara bok atmak. kurbanın tarzını yorumunu beğenmeyebilirsiniz ya da burak ın ya da athenanın. ama bu kötü demek değildir. bu insanların büyük emekleri, müzikal birikimleri var burada. ben böyle bi sitede burak ın olmasından gurur duydum ve bunu da gayet iyi taşıdığını düşünüyorum. onun yerine başkası da olabilirdi. o zaman da güzel olurdu. Burak a laf atanlar da evde dum tas dum tas yapmaktan başka bişey yapamıyolar eminim ki.
-
Ya benim güzel arkadaşlarım bu olayı hala davulculukla kıyaslamayın.b.g de biliyodur elbet mike portnoyun kendinden daha iyi olduğunu.ama burda olay davulcu değil "davul".mike portnoyun ya da diğer davulcuların davuluna bakınca ne size estetik geliyor?hepsi bi stüdyoda,evlerinde ya da v.s yerlerde çekilmiş fotolar.fakat b.g nın davulu klip çekimi esnasında çekilmiş bi foto.davulun üstüne ışıklar vurmuş,ortam siyah..ne güzel bi foto dimi :) insanlar "DAVUL"a oy veriyo.eğer dikkatli incelerseniz bilmemkaçıncı sayfada istanbul-etilerden başka bi davulcunun davulunun fotoğrafıda var.eğer b.g ye sadece türkler oy verseydi diğer arkadaşta gayet iyi yerlere gelirdi.umarım beni anlayan birileri çıkmıştır ve artık olayı "m.p b.g dan daha iyi nası oluyoda ......"gibi yazılarıyla bu sayfayı kirletmez
-
bir kere sadece görsellik ön planda değil burak'ın baterisi süper bi alet kimse bir şey diyemez lars'ın baterisini koyduğun zaman mecburi bir taraf tutma olcak.gelmiş geçmiş en iyi tama bece onunkisi.burağın baterisi de portnoy'un baterisinde daha iyi.portnoy belki daha iyi ir bateristtir ama burağın baterisi daha iyi.
-
müzikte iyi kötü kavramı nedir yaaa??? yok öyle bişey. yorum diye bişey vardır yorum. sana iyi gelen bana kötü gelir. furious u da anlayamıyorum. bir basçıyı gitaristle karşılaştırmak yoğurtla elmanın tadını kıyaslamak gibidir. "HIZLI" NE YA!! MÜZİK SİDİK YARIŞI MIDIR?? "çıldırıcam sanırım. bateri sesinden kim farklı bi ses çıkartıyo acba?? bateriden korna sesi çıkaran var mı acaba?? vallahi ayıp ya. bu kadar laf edeceğinize oturun davul çalışın ki siz de iyi bi yerlere gelebilin. tama burağın babasının markası mı ki onu sanki bi hiçmiş de tamanın web sitesinde davulu yeralmış gibi gösteriyosunuz. manken mi bu. aynı televole gibi bazı arkadaşlar yani .yok yakışıklı mı ondan mı. bak yine çıldırdım.
"BİR İNSAN BİR FARE KAPANINI BİLE DİĞERLERİNDEN FARKLI YAPIYORSA DÜNYA ONU BULUR, ÇIKARIR" SAYGILAR