-
Ne insanlar var yaa. Kendini bişi sanip götü havada dolaşan. bana aldının egitimi diğil sonucundan haber ver. Kimlerle çaliştın sanki??? Hayır anlamadıgım bişi daha: parayla saadet bi olur. Eger bana piyango vurursa trilyonluk zil takımı yaptırıp ben en iyim diye dolaşicam ortalıkta. ya da bizimkilere söyliyim bi tv kanalı açsınlar belki o zaman türkiyenin en iyisi olurum. yuhh diyorum. senin burak'a ne garezin var?? kim kaldırdı senin G*Tunu bu kadar???
-
kim bu darkteam ya..yorum yapmıyım diyorum tutamıyacam kendimi..ailem köklü möklü bişeyler saçmalamış..kim lan senin ailen?..köksüz oldukları zaten senin gibi bi herif yapmalarından belli..tama'm var zilcanım var yok bilmemnem var sok onların hepsini g.tüne..çık bakalım kanalın varsa da göster bu yazdıklarımı millete..burak gürpınar'ı da tanımam etmem ama senin bu yazdıklarını görse sikyle kopar emin ol..burak gürpınar kim sen kim?..
-
ayriyeten resmini de gördüm garajda git aynaya bak öküzlüğünün farkına var..
-
Büyüklük odur ki, hiç kimseye menfaat için iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için hakikî mefkûre ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen, bunda mukavemetsiz olacaksın, önüne nâmütenâhî manialar yığacaklardır; Kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telakki edere,kimseden yardım gelemeyeceğine kani olarak bu maniaları aşacaksın. Ondan sonra sana büyük derlerse, bunu diyenlere gülüp geçeceksin.
M.K ATATÜRK
-
burak kim ya portnoy ve bozzionun yanında davulculugunu hiç beğenmiyorum narsistligide yanında geliyor zaten benim davulumda o sitede oylanıyor ve burak ın davulunun neredeyse 3 katı anlamıyorum neden boyle kotu ve dandik bir davul bu kadar birinci oluyor
ağlama lan sanada oy atarız
-
ahauuauzuzuahuhauahhz :D :D
+1 kızılkanlı
+1 dazzledark
vallaha terbiyemi bozmamak için içimi dökemedim tam olarak ama siz benim yerime döktürmüşsünüz çok iyi baba yaa ha bu arada ben memur çocuğuyum ne yazık bana hiç iyi bi davulcu olamıcam...
muhahahahhahahahahahhahah :D
-
ne memur çocugumu?? :P sen yandın abi. milyarlık zildjianların olmadan ne kadar iyi çalarsan çal asla en iyi olamazsın :P) :P) ole degilmi darkteam
-
şu anda
Name:
Burak Gürpınar
Kit Name:
VgrooveR
Rating: (out of 10)
6.453
böyle ;)
-
darkteam şimdi git as kendini önce ruhun olcak paran değil
-
bi dk.ben başlattım bu olayı ama haklıyım haklıyım ki benım gibi düşünen arkadaşlar çıktı teşekkür ederim..böyle insanların davul çaldıklarını bırak müzikle uğraştıklarını duydukça hiç bişey yapmak istemiyorum nese çok kızmayın ağlatmayın arkadaşları..bak gene karizması gitti nolcak şimdi.