-
beyler baya bi yorum yapmışsınız buraya daha yeni okuyorum ama kaçırdığınız bi nokta var maalesef..canmıdır nedir tama'nın sitesine benim diye koyduğu fotoğraf bizzat lars ulrichin kendi davulunun resmidir.''http://www.drummerworld.com/drummers/Lars_Ulrich.html'' sitesinden görebilirsiniz fotoğrafı..dolandırmış sizi..
-
ohaaaaaaaa
yok canım o kadarda
du bi bakim
-
inanmıyorum yaaa vay ipne vay
abi acayip sinirlendim yaa
harbiden larsın davulu olum önüme çıkma
etilerde oturuyon dimi büyük ihtimal yumşaksındır sen
-
ohhaaa beeeee!!!!
-
ya yerlerdeyim gülmekten
ama ağlamak istiyorum
larsın davulunu tanımadık yaaa
ulan hadi biz tanımadık tama orjinal web sitesi nası kaçırmış gözünden
o davul can tangöz adına hala oylamada
oylama sitesinin 2. sayfasında
muahhahahahahahhahahahahahah :D
-
ulan tama da gerizekalıymıs yıllardır sponsoru oldugu onun icin snare cıkardıgı lars ulrich in davulunu bilmiyor ilginc vallaaa!!! (benim sadece pedallarım ve zillerim o davulu alabilir) ehuehuehu :):):):):):)
-
anca bu kadarını yapardı zaten..
-
hemşo dedik 10 puan verdik yazıklar olsun ya
-
Türklerin batı enstrumanlarını çalmadıklarını düşünen insanlar var bizi arabistanla aynı kefeye koyuyorlar.o yüzden bence bütün müzisyenlere destek verelim ben orda 2 tane daha türk arkadaş gördüm onların davulu da güzel değildi ama 10 puan verdim görenler türklerin de müzikle uğraştığını arap kültürünün etkisi altında kalmadıklarını anlamalı.O yüzden bence oy verin burak gürpınar belki mükemmel bir davulcu değildir ama kurban ve athena dinleyen herkese değişik fikir ve anlayış kazandırmıştır.
-
evet biri de terry bozzio'nun dw marka davulunu koymuş bu arada kimse bir şey yapmamış ilginç.lars ulrich'in davulu gibi