Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Burak Gürpınar @ Tama Resmi Web Sitesi

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Burak Gürpınar @ Tama Resmi Web Sitesi
  • romevod • 24 Ekim 2005 00:00 • #610639
    eheh ben okumuştum bu röportajı valla ne diyim yakko kardeş şurda 3-4 aydır anlatmaya çalıştığımı silip süpürüp bi yazıyla nlatmışsın tebrik ederim
    bu arada metalic arkadaşta larsın davulundan bahsetmiş orda larsın davulu var ama can tangöz adında bir uyanık türk arkadaşın ismi altında yayınlanıyor işin komiği tama sponsoru olduğu davulu tanıyamamış ve hala o davul oylamada 2. sayfada açıp bakabilirsiniz.. o can tangöz denilen insan abideside 2-3 aya kadar burda yazıyodu benim davulumun zilleri burağın davulunu satın alır diye :D:D:D:D:D:D:D:D
    nası olduysa esrarengiz bi şekilde onun mesajları birden silini verdi burdan o zaman burda olcaktınız haa adamın yazıları kaçkere gülme krizlerine soktu beni hatta durun o zamanlar burda olmayan arkadaşlar için adamın yazdıklarından bi kaç aklımda kalan şeyleri yaziyim
    1_burak kim yaa ben ondan kat kat daha iyibir davulcuyum isteyen varsa kayıtlarımı yollim
    2_benim davulumda o sitede oylanıyor ve burağınkinden kat kat güzel alın bakın link (larsın davulundan bahsediyo bu arada :D)
    3_benim ailemin tv kanalı var istesem çoktan tv de çıkardım biz zenginiz.. :D:D:D
    4_benim davulumun (yine larsın davulundan bahsediyo :D) zilleri burağın davulunu satın alır..... :D:D:D

valla bu kadarı aklıma geldi arkadaşlar iyi kopmalar...
    :D:D:D:D
  • romevod • 24 Ekim 2005 00:00 • #610640
    aha linkide verim
    http://www.tama.com/xyk/xyk-kits.asp?page=2&order=0
    dahada gülün :D:D
  • RÜGZÖ • 3 Kasım 2005 00:00 • #610641
    Ya ben bayadır okuyodum burayı ama görmemişim birisi Özgürün iyi olmadığını Keremin iyi olduğunu sölemiş godsmackmidir nedir saçmalamasın bence o çok iyi bi gitarist ayrıca solak keremden iyi hem abartmadan çalıyo hemde kendini kaptırıyo birde iyi olmasa birçok müzisyen özellikle onla çalışmaz dimi ayrıca Burak çok iyi bi davulcu milleti eleştirmeyi kesinde kendinize bakın önce birisini eleştirenler genelde kendisinde eksik olan şeyleri eleştirirmiş bunuda unutmayın kendi işinize bakın arkadaşlar kime ne burağın veya özgürün iyi veya kötü çalmasından şarkıları dinleniyomu o zaman susun
  • bamya0 • 8 Kasım 2005 00:00 • #610642
    burak kim ya portnoy ve bozzionun yanında davulculugunu hiç beğenmiyorum narsistligide yanında geliyor zaten benim davulumda o sitede oylanıyor ve burak ın davulunun neredeyse 3 katı anlamıyorum neden boyle kotu ve dandik bir davul bu kadar birinci oluyor

büyüklüğü değil işlevi önemli :D
  • TerminaL • 14 Kasım 2005 00:00 • #610643
    burak kesinlikle çok iyi değil.hızlı olabilir (ondan da şüpheliyim) ama tekniğini hiç beyenmiyorum.bunu söylemek istedim.neden bilmiyorum.
  • _Dark SouL_ • 10 Aralık 2005 00:00 • #610644
    burak ya bi tane işte...
  • poesvoltaire • 7 Şubat 2006 00:00 • #610645
    Burak orda açıklama yapmış zaten
    "davulların pek de güzel olmadıklarını farkettim ve benim fotoyu yolladım". daha net bi şekilde anlatabilir mi ?. sonuçta bu bi yarışma ki bu kadar ciddiye almamak gerekli. birinci olsun olmasın önemli olan tamadaki birincilik değil. bizim gözümüzdeki birinciliği ve performansı önemlidir kanımca.
  • artstar • 10 Mart 2006 00:00 • #610646
    burağa laf atan beri gelsin :) o davulun sehpalarına oturturlar adamı dikkatli olmak lazım =) 1 numara olduğu içinmi bu kadar çekilemiyo anlamadım ki ...
  • _whisper_ • 11 Mart 2006 00:00 • #610647
    ya burak abi buralardaysan bi bak!!!
    resmi sitenizden seçil hanımla zaten konuştum, ama bi şenlik için sizden biriyle bizzat görüşsem daha iyi olucak gibi.. beni bi zahmet eş dost listene eklesen de ben de sana söylemek istediklerimi söylesem :)))
    umarım yakın zamanda buralara uğrarsın...

dipnot: konuyla alakası olmadığından tüm ahaliden özür dilerim...
    kalın sağlıcakla..
  • MaT_RoCK_BoY • 18 Kasım 2006 00:00 • #610648
    Türkiyede Bruagın ustune başka davulcu tAnımam Bitti bu kadar