-
Tama adına sevindirici bir durum ..Espri olsun diye hep söleriz 'caponlar yapmış 'gerçekten adamlar bir marka oluşturmuşlar yıllardır gidiyor...Burak GÜRPINAR adına ise bişey sölemek istemiyorum Kurbanı da sevmezdim, elemanlarından bir Kerem i bilir ve severim..Ama ne yazıkki bu ülkede gerçekten grup popüler olduğu zaman kişiler popüler oluyor ..adamın davul seti iyi kendisini bir drummerworld.com da göremedik o kadar mı kötü Burak sevdalılarını annıyorum herkesin bir takıntısı var benimde Dennis CHAMBERS takıntım var..kısacası seven yine sevsin eyvalla bu devran böyle gelmiş böyle gideceğe benzer ne yazarsam yazayım hikaye hocamın dediği geliyor aklıma 'önce çal sonra konuş'herkese saygılar ve başarılar.....
-
kardeşim burakmı birinci mike portnoyu bile geçmiş diyosunuz.Baterisi güzel tebriklerde burak mike portnoyu geçmedi geçemez sadece davul seti daha hoş olabilir o ayrı.
Haspin allah yawww
-
Trouble ve Kasatura size katılıyorum, o kadar iyi de biz nie göremedik dünya davulcuları arasında! Evet davul seti güzel ama hiç davul çalmayı bilmeyen bi adamın evine koysan aynısını o da birinci seçilebilirdi. Önemli olan çalmak ve Burak bana sorarsanız kızlara artislik yapmaktan dilini içeri sokamayan biri!! Ankara'ya geldiklerinde iğrençti , bişeyi düzgün çalamadı, o gün kurban benim için bitmişti. 3hafta sonra da dağıldılar.. Popüler kültüre en güzel örnek kurban bu anketle birlikte iyice anlaşıldı, ağlayan kızlar üzülmeyin Burak sizi bırakmas zaten lol :))
-
Yurdum insanı ecnebi sitesinde vatandaşını gördü mü direk destekler!:)
Tüm oyları Türkler vermiştir herhalde Burak Gürpınar'ın setupına:D
-
Abi burak'a iyi diyenler diyorki(kendi ağızlarıyla yaw!?!..) kURBAN'la eşdeğer bir grup olan athena'ya gitti... Nah bu sözden sonra olay bitmiştir. Athena Trash metal diyinde tam olsun ya...
"Bende ramazan davulunun üstüne tama yazıp yollayacam valla"
Sonra Burak'ı geçcem bundan eminim tüm türkler bana oy vercek
***BURAK ağabeyciğim çok iyi çalıyorsun ama senden önce daha 500'ü aşkın kişi var ne yalan söyleyim***
DUM TAKA DUM TAK TIS DIKŞ!!! YEAH
-
ya kesin türkler verdi o oyların hepsini ama ya göz var nizam var mıke potrtnoy un o setup ı dururken nasıl burak abiye verdile anlamadım .. ama helal olsun bu bile iyi çünkü davul çok tatlı...
-
olayı daha anlayamamış ama hala buraya yorum yazan kara cahiller var.yok portnoy daha iyiymiş burak kotuymuş... portnoy un burakdan iyi olduğu kesin bunu tartışmıyoruz zaten adam da buraya bununla ilgili görüşlerini yazmış hala bunu uzatmanın ne manası var.eğer burağın setini beğendiyseniz ona 10 puan verirsiniz yok başkasını beğendiyseniz ona 10 puan verirsiniz yani sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz geyiğine geliyor bu konu. ikincisi kurban ve athena kotuymuş geyiğine ya abicim emin ol o admlar senden daha sert müzik seviyolardır ama siz anca konuşmayı bilirsiniz o adamlar gerçekten sert albumler yapsalar kaç kişi alır metal dinlyenlerin yarısı beğenmez bi şekilde b.k atar yarısıda korsan alır ondan adamlar yaptıkları g.t de patlar .e sonuç olarak adamlar yapcaklar lambaya puf de diye şarkıları petek dinçoz dinleyende alacak albumu ismail yk dinleyende alacak.ben kurban konserine hiç sevmediğim halde şarkılarını gittim sırf kerem ve burağı dinlemek için gitarist olmama rağmen.
vve gerçekten çok beğendim adamları çok sıkı çalıyolar.bu adamlara kotu çalıyo diyenlere de yuh diyorum sadece heralde arkadaşlar lombardo nun klonlanmış halleri .birde portnoy gibi adamları gerektiğinden fazla buyutmemek gerekiyo evet adamlar deli gib çalıyo yalnız bunlar çalışmaya bağlı doğal yetenekler değil
yani gunde sizde 8 saat davul çalarsan portnoy gitar çalarsan petrucci olursun ama bir master of puppets ı bir south of heaven ı veya holy wars u besteleyemessin bu kadar basit
-
Sorarım sana "kornkid": Metallica, Megadeth, Dream Theather ve Athena... Bunlardan biri diğerlerinden farklı Sence Hangisi
-
_KAsaTuRA__ dostum bence sen yazdıklarımı anlamamışsın dikkatlı okursan bir trash fun ı olduğumu athenadan da nefret ettiğimi anlarsın
-
Burak Gürpınar'ın aldığı birinicilik müzisyen kimliği ile bağdaşmamalı.Davul setinin resmini yollamış,tamamen "görsellik" mevcut tama'nın yaptığı oylamada.Siteye baktığıma göre bu davullarla çalınmış bir kayıt örneğide yok.Mike Portnoy dünyaca tanınmış bir müzisyen.Fakat görsellik olarak Burak'ın davul seti daha üstün ve daha çekici.
Forum muhabbetleri yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.