-
Tony Macalpine için gidilir sade
buarada kıl olduum durum mike stern gibi dunyaca unlü gitarist geldi konserde bi avuc adam vardı, imza gunundede yanlız basınaydı utanmasam gel bi cay içelim bes dakka dicektim
yani tek kelimeyle yazıklar olsun sonra buralarda kimse caz seviyorum caz babadir oledir boledir demesin vai dendimi ucuyosunuz töbee ..:)
-
"benim gibi çalabilirsiniz, pat (metheny) gibi çalabilirsiniz, istediğiniz herkes gibi calabilirsiniz, steve hariç. o sizin gitarda hayal edebileceginizden de fazla numara bilir." Satriani konuşuyor
-
arkadaşlar bence garaj olarak bir yerde toplanıp mı gitsek ne dersenğğğiiiizz bence çok güzel olur bkakım teklifime cevap verinki oına göre karar verelim
-
la bende gitmek istiyorum laaa.ama zalım kader varyaaaa.Tokat tan canlı bağlancaz heralde.gidin abi gidin yaaaa
-
steve vai türkiye konserine özel saz çalacakmış arkadaşlar haberi olan varmı ya da detaylı bilgi
-
leviathan bunu bende duydum , hemde çok sağlam bir kaynaktan sanırım büyük bir sürpriz bekliyor konsere gidecekleri.
-
arkadaşlar ben de böyle bi duyum aldım, hatta benim edindiklerime göre sahneye kopuzla çıkacakmış
-
abi yok kopuz değil o saz
-
evet offical forumda da var bu bilgi bu turnenin bir kaç ayağında daha yerel enstrümanları performans dahilinde kullanmış
-
Allaaaaaaaaaaaah !!!! BABA geliyo BABAaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!! beylerrrrr doldurun yeni meleği gözünüzü sevemmmm !!!!!! felaket olacak !!! dehşet olacakkk!!! gerçek müziğe hasret kaldık ya!!!! Ahhh bu bir Satrianiyi hatırlaTsa herkezede onuda getirseler anasını satam yaaa