Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Steve Vai @ İstanbul & Ankara

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Steve Vai @ İstanbul & Ankara
  • Birdie Num Num • 20 Kasım 2005 00:00 • #611420
    Dün Yeni Melek'teki konsere gittim. Hayatımda çok konsere gittim. Yenimelek kadar berbat yer az gördüm. Çok efsane adam izledim. Bazılarını konserden sonra bir daha asla dinlemedim. Dün akşamkinden sonra uzunca bir süre konsere gidebileceğimi sanmıyorum, zira herşey yavan gelir.

Tel kelimeyle, ben hayatımda böyle birşey görmedim. Hele en sonda Billy Sheehan Macalpine'ın gitarı alıp bir solo attı, inanın Kirk Hammet filan böyle çalamıyor ! Abartmıyorum, Metallica'nın da hastasıyımdır ayrıca ama gerçek budur. Yani Steve Vai bir olay, şu anda ne Satch ne Yngwie ne Petrucci ona yaklaşabilir, ama diğerlerinin hakkını yememek lazım, bir konser düşünün ki en zayıf halka Tony Macalpine ! (Ki o da döktürdü yani !) Gitmeyenler için hakkaten üzgünüm.
  • ozan10 • 20 Kasım 2005 00:00 • #611421
    valla konser güzeldi ama mükemmel değildi. bence sesler birbirine çok karıştı yani bu yüzden mükemmel değildi. onun dışında herkes süper. hele billy aldı eline elektro gitarı bi solo attı ki yani görmeliydiniz. müzikten çok görsel şölendi yani böyle demek daha doğru olur sanırım...
  • ozan10 • 20 Kasım 2005 00:00 • #611422
    Aşağıdaki mesaj ANKARA daki konser için yazılmıştır bunu belirtiyim dedim...
  • Anarchy • 20 Kasım 2005 00:00 • #611423
    muhteşemdi(Ankara) 02:10 a.m
  • goddamned • 20 Kasım 2005 00:00 • #611424
    Konserden daha yeni geldim. Gitar çalmanın daha ötesi yok başka bir şey söylemiyorum!...
  • blueslover • 20 Kasım 2005 00:00 • #611425
    türkçede ve herhangi başka bir dilde böylesine bir performansı anlatabilmeye yetecek bir kelime bulamadım..

son sözlere dikkat ettiniz mi; see u again my friends :))
  • stonecold • 20 Kasım 2005 00:00 • #611426
    istanbuldaki konser, sahne performansından, şovuna, gitar tekniğinden, orkestrasına tek kelimeyle nefes kesici bir deneyimdi... Zaten Macalpine ile Sheehan'ın enstrüman değiştirip, Sheehan'ın gitar solosu atmasıyla, olay koptu.. Vai zaten inanılmazdı.. Sanki evren üstündeki tüm gitaristlerle dalga geçercesine çaldı.. "Shut up, we know you can play" dedirtti tam anlamıyla..

Bir de Satriani gelse diyoruz.. Çok mu şey istiyoruz?
  • P_E_N_A • 20 Kasım 2005 00:00 • #611427
    abi sahnede herkes herşeyi çaldı.. bi an nooluyo yaaa dedim kim ne çalıyor....bi an tony macalpine bass gitarı aldı...sonra sheenan gitarı alıp soloyu çaktığı zaman...yaşanır ,anlatılmaz....
  • fabulozoo • 20 Kasım 2005 00:00 • #611428
    ankara yıkıldı zate içeri adımımı attığımda steve sahneye çıkıyodu.ilk 5 dakka kolonun krokisini çizdim.ama daha sonra iyibiyer bulup konseri seyre daldım.gözümü kırpmadan nefes almayı bile unutarak sahnedeki muhteşem görüntülere daldım.ama konserin sonuna soğru basta ufak bi
    sorun oldu gibi geldi hafif cızırdar gibiydi.ama yinede ses sistemi ve de steve mükemmeldi
  • holysolo • 20 Kasım 2005 00:00 • #611429
    istanbul konserine gidenler bilirler.. konserde önümde bi eleman kartona yazı yazmıştı.. " hocan satrianiye söyle oda gelsin" şeklinde bi yazıydı.. ben orda koptum.. steve şöYle bi baktı, hafif gülümsedi, sora solosunu atmaya devam etti.. helal olsun valla benim aklıma gelmedi ama arkadaşarla şunu yazmayı düşünmüştük:
    " FOR THE LOVE OF STEVE"

İ LOVE YOU STEVEEEE........İ LOVE YOIU STEVE