Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Steve Vai @ İstanbul & Ankara

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Steve Vai @ İstanbul & Ankara
  • holysolo • 19 Kasım 2005 00:00 • #611409
    bir basçı nasıl oluyoda hayvan gibi elektro gitar çalabiliyo.. hadi çalar tamamda, ADAM STEVE VAİ İLE BERABER SOLO ATIYO KARŞILIKLI YAAAA.... hayvanlıktır bu yaaa. şevkim kırıldı yemin ediyorum.. bırahhh yaauuu, yaaaaaaaauuu, bıraaaaaahh. tmm çalsın yaaauuu, bırahhh yauuu. steve vai in potansiyeline kapıldılar galiba :)
  • ozan10 • 19 Kasım 2005 00:00 • #611410
    Bu akşamı iple çekiyorum. 18 e girmeme 2 ay kaldı ama bi torpil bulup gircem artık girmezsem olmaz. zaten burdaki yorumlar sağolsun beni iyicene gaza getirdi...
  • burakerdogan • 19 Kasım 2005 00:00 • #611411
    böyle girip ,böyle çıktığım konser olmadı tabi..
  • holysolo • 19 Kasım 2005 00:00 • #611412
    abi merak ettim... steve FOR THE LOVE OF GOD ı çaldıktan sonra diliyle çalmaya başladı gitarı, işte orda tele sürterken dili nası kesilmez yaaauuu...
  • serkan_h • 19 Kasım 2005 00:00 • #611413
    ben hayatımda ne canlı ne video böyle birşey izlemedim. birdahada izleyemem herhalde
  • grey_maggot • 19 Kasım 2005 00:00 • #611415
    bu konserden tatmin olmayarak ayrılan yoktur sanırım, tek kelimeyle muhteşemdi...yanlız tek eksisi bundan sonra hiç bi konserden bu zevki alamıcam gibime geliyor inşallah yanılırım, ayrıca konserde baya bi ünlü şahsiyet vardı şebnem ferah,buket,cem köksal,bulutsuzluk özleminden nejat.. ya offf düşündükçe şaka gibi geliyor bateristten imza alıp sigara bilen içtim neyse I LOVE YOU STEVE!!
  • delph • 19 Kasım 2005 00:00 • #611416
    kaçırdık yahu böyle adamlar değil istanbul ankara ya dünyaya nadir geliyor, bilmeyip te ahanda nası çalıyo bası öyle ,klavyeci nası gitar çaldı vışş diyenler için not , billy sheean,tony macalpine stave vain basçısı ,klavyecisine indirgenemez sanırım, billy sheean 80 li yıllarda üstüste bilmemkaç kere dünyanın en iyi basçısı seçilmiş, zamanında davidl ee roth ,steve vai le beraber dlr band de sonra mr big te(uuu beybi its a wild world) çalışmış bir dedediristese boğaz köprüsünün telleriyle slap atar, tony macalpine de bi sürü ''gitar'' albümü olan ,klavyeyi öylesine çalan bir gitar virtüözüdür,gitarı sadece üdübüdüviyujjj diye değil hissiyatlı çalmasıyla tanınır(malmsteen gelmesin ) :)
  • zip pokran • 20 Kasım 2005 00:00 • #611417
    böühühühühühü
  • gerisayim • 20 Kasım 2005 00:00 • #611418
    saat 10 gibi kapıda 60 milyona ancak bilet buldum, ama 100 de olsa vericektim
    Kacmazdı yani . . .
    Gercekten cok guzel caldilar ve elektrik de cok guzeldi seyirci ile. . .
    Tele diliyle sadec dokunuyor, kesicek kadar bi baskı yapmıyor, zaten cok bastırsa o sesi alamaz :)
  • Metaller • 20 Kasım 2005 00:00 • #611419
    Abi bu konseri anlatamıycam, çünkü anlatacak keime bulamıyorum. İnanılmazdı rüya gibiydi ve hayatım boyunca böyle bi konsere gidebileceğime inanmıyorum çünkü sadece Stieve Vai değil tüm kadro mükemmeldi. Hele önce çıkan grup çıldırttı beni.