Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Steve Vai @ İstanbul & Ankara

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Steve Vai @ İstanbul & Ankara
  • gokhankalafat • 18 Kasım 2005 00:00 • #611378
    haklısınız valla..ne denilebilir ki..Satriani de gelse olmaz mı yani..onun bir türlü gelmemesi benim canımı sıkıyor.Bir kampanya başlatalım aslında.Sesimizi duyuralım.Gerekirse medyaya taşıralım.Satriani gelmezse ölüm orucuna gidelim köprülere asılalım.Telefon açalım başbakanlığa, gösteriler düzenleyelim.Neyse , ben bu adamı izledim.Tanbur manbur çalar valla.Galatasaray forması falan giymişti ilk konserde.Eğlenceli eleman.Satriani diyorum ama ben hâlâ..ah..aah..
  • gillan • 18 Kasım 2005 00:00 • #611379
    ulan ne be bu düz kafacılık steve vai adını duyan hemen bi satriani'de gelse diyo.steve vai geliyo be steve vai.artık kimse gelmesin
  • gillan • 18 Kasım 2005 00:00 • #611380
    ankaradaki arkadaşlar bende ankaradaki konsere geliyorum.bu akşam tren yarın akşam saklıkentte babalarla.yarın akşam bi efsane karşımızda olcak.buna inanmak bile zor ya
  • gerisayim • 18 Kasım 2005 00:00 • #611381
    Beyler bilet ya,, sagdan soldan gitmeyecek arkadasi olan ( ki zor bi ihtimal tabi :) ) veya vs. duyanlar lutfen yazsin.....
  • adrienne • 18 Kasım 2005 00:00 • #611382
    arkadaşlar steve vai istanbul biletim var acil satıyorum irtibata geçin 0538 653 44 42
  • gerisayim • 18 Kasım 2005 00:00 • #611383
    Yok mu bileti olan ya? . . . . . .
    Kaldi 8 saat babanin cikmasina
  • gokhankalafat • 18 Kasım 2005 00:00 • #611384
    ulan ne be bu düz kafacılık steve vai adını duyan hemen bi satriani'de gelse diyo.steve vai geliyo be steve vai.artık kimse gelmesin

demiş arkadaş.Canım kardeşim baktım yaşın 19..demekki bundan 5 sene önce yaşın 14 dü..Ben steve konserine koşarak gitmiştim o sene..Çok heyecanlıydım.Hatta davetliydim.Konserden sonra bir müddet gözlerim daldı da daldı ufuklara.Şoka girmiştim.Ve bir grubumla satriani ve vai coverları çaldık bir süre.En haz aldığım dönemdi.İnan Vai de Satrianiyi de senden çok daha iyi bilirim.Onun için "düz kafa" falan yakışmamış güzel kardeşim.Demek istedim ki bu eleman iki kere geldi, malmsteen artık bizden biri zaten utanmasa eve kadar gelecek, e neden satch gelmiyor dedim..bişeyler yapalım.Çünkü bu müziği dinleyen kesim burda toplanmış onu gördüm.Aman iki saat açıklama yazıyorum....anlayan anladı beni
  • delph • 18 Kasım 2005 00:00 • #611385
    Tony Macalpine için gidilir sade

buarada kıl olduum durum mike stern gibi dunyaca unlü gitarist geldi konserde bi avuc adam vardı, imza gunundede yanlız basınaydı utanmasam gel bi cay içelim bes dakka dicektim

yani tek kelimeyle yazıklar olsun sonra buralarda kimse caz seviyorum caz babadir oledir boledir demesin vai dendimi ucuyosunuz töbee ..:)
    2 Ekim 2005 Pazar | Yazan: trailblazer

valla helal olsun trailblazer arkadaşım, bundan tam 15 sene evvel orjinal 'kaset'ini alarak dinlemiştim tony mac alpine i ,maximum security albümüydü ve o yıllarda bile dahi olarak nitelendirliyordu,genç arkadaşlar mike sterni nerden bilcek ,bu gitarist olayı da sinema gibi , hollywood filmleri popüler, bağımsız sinema ise üvey evlat anlayan anlar bilen izler, hoşgeldin usta steve vai,billy sheean, tony macalpine ...
  • nidorotu • 18 Kasım 2005 00:00 • #611386
    ya bikaç arkadaş gidiyo ben de mi gitsem ne... ah şu kuzene bi söz vermeseydim güsel bi konser izlerdik baya sağlam çünkü bu Steve amca
  • midnight_poet • 18 Kasım 2005 00:00 • #611387
    Ben 4-5 sene önce geldiğinde izlemiştim, iyi çalıyor bu çocuk :P

Şaka bir yana çok güzel bir konser olmuştu, umarım bu da öyle olur.