-
I LOVE YOU STEVE ! şeklindeki tezahurat Mr.Vai'nin yarılmasına yol açmıştır bu konserde...
-
Vai'in konserdeki son sözleri; See You Again My Friends...
-
Ankarayı kastedmiştir "yine görüşürüz" derken..:) şaka bi yana "i love U steve" tezahuratları yine gelmesine yeter de artar bile.Gelecektir emin olun.Bu arada "Hocan Joe' ya söyle o da gelsin!!" pankartı nasıldı??
-
pankart işini kim düsünmüsse iyi ypms dogrusu.umarız Steve bu istegimizi Satriani ye iletir...
-
Harika bir konserdi.. Şovlar çok güzeldi, sadece Steve vai değil onunla birlikte çalan virtiözlerinde şovlarına tanıklık ettik.. Öyle kısa kısa şovlar da değildi.. YeniMelek dışında herşey çok güzeldi. Ankara hakikaten amaaan gitmesem nolur demeden gitsin. Bateristide, basçısıda, klavyecisi de gitsin. Bu konser sadece Vai konseri değil çünkü.. Hayranlıkla izledik.. helal olsun..
-
tek kelimeyle muhteşemdi. tabi yeni melekte olması çok kötü oldu çok havasız ve sıcaktı ama steve vai çıktıktan sonra hiçbirşey umrumda değildi. malmsteen i izledim steve vai i izledim sırada satriani var. hadi hayırlısı...
-
Konserle ilgili birşeyler yazıp pişmiş aşa su katmak istemiyorum. Gidenler anlamışlardır, darısı gitmeyenlerin başına... Bu konserin görüntüleri çekilmiş midir, piyasaya çıkar mı acaba, bilen varsa maillerinizi beklerim, konserin video'sunu satın almak isterdim doğrusu...
[email protected]
Sevgiler....
-
http://www.deviantart.com/view/25394651/
foyotu çeken arkadaş devamının geleceğini yazıyor..
-
arkadaşlar ben sadece ohaaaaa diyorumm... ben karar verdim önümüzdeki 1 yıl boyunca müzik falan dinlemiycem... ben hayatımda böyle bişey görmedim heralde bidahada göremem. neydi o öyle yaa, steve in solaları zaten mükemmel. ama Billy Sheehan' ın bir bas çalışı vardı azdaha ölüyodum yani, o derce. biz sadece arkadaşla birbirimize bakıp oha diyebildik.. onlar nasıl parmaktır öyle. iyiki felç inmedi adama. kitlenip kaldım, ağzım açık izledim, hatta okadar açmışım ki salyalarımı falan tutamadım.. :) yani sölicek bişey bulamıyorum.. sadece bi insan gitarın bokunu bukadar çıkarabilir. biara usta steve vai,billy sheean, tony macalpine, klavyeci abim ve ERIC SARDINAS beraber çıktılar işte orası beni bitirdi, gidenler bilir, o birbirlerinin gitarlarını çaldıkları an süperdi, sahne şovları mükemmeldi, adamlar eğleniyodu yaaaaaaaaa.. FOR THE LOVE OF GOD başladığında salon yıkılıcak sandım, mükemmel çaldı yine steve... konser sonunda hep beraber İ LOVE YOU STEVEEEEE diye bağırmaya başladık.. başta analamadı ama soradan jeton düştü steve amcama çok mutlu oldu adam yauu.. son sözleri ise şunlardı.
"SEE YOU AGAİN MY FRİENDS"
sanırım dün gece steve in kalbini çalmayı başardık.. ve hala inanamıyorum. steve vai, Billy Sheehan ve tony macalpine i beraber izledim yaa.. SÜPEEEEEEEERRRRRRR.
-
neydi bu yahu!! hala tüylerim diken diken oluyor. türkiyedeki gelmiş geçmiş en iyi şovdu şahsi görüşüm bir G3 den çok da farkı yoktu. Billy Vai McAlpine ve diğerleri.inanılmaz bir şovdu. müzikal anlamda doyuma ulaştım for the love of god çaldı orgazm oldum. şuanda aklımdan ankarayada mı gitsem diye geçirmiyor değilim : )