-
ehehuh geliyorum hocam benim hocam ehuhuh
-
baya saglam bi adam yani gidirlir kısacası :D:D:d
-
izledim ve bu adam insan deyil ve diger elemanlar1n hakk1n1 yememek laz1m hepsi muhtesem izledigim en iyi konser lerden basa oturmak uzere tagze tagze yaz1yorum bunu.
-
evwt adam yarıldı başta anlamadıı sonra şok olduu yarıldı, ama çok hoşuna gittii çok güzeldi hattaa son şarkı olarak for the love of god çaldığında mekan yıkılmaya başladı. tek kelime ile muhteşemdi ankaradaki arkadaşlar bence kaçırmayın bu fırsatı. ve bassist abime dikkat edin kafayı yiyeceksiniz çünkü böyle bir insan evladı yok:)adam muhteşem:) ben öölesine ayakta durmaktan yoruldum o adam bass çalmaktan hatta bassı konuşturmaktan yorulmadıı . çok güzeldi yaaaaaaa
-
ya giitim daha yeni geldim ewe ama nası aşmış adamlar olayı,bu kadar mı güzel olur ya ne diimki baska söyliyecek söz yok.. yanlız söyle bişey içersi acaip sıcaktı baya bir kalabalık wardı tabi ki normal olarak.. bunu anladımkı önlerde olmak için erkenden girmek lazım böyle adamların konserine! therıon bostu tabi yayılmıstık ama bu cosmus, tek kelimeyle mükemmel ne diyim..
-
ben de biraz önce geldim konserden. ilki kadar güzel olmasada (bunda mekanın da çok önemi var) bu da mükemmeldi. bu arada billy sheen'ide ölmeden gördüm; ya bişey demiycem. ama umarım böyle kaliteli müzisyenleri o yeni melek dene berbat mekanda mundar etmezler bir daha.
-
konser mi desem talk show mu karar veremedim...dünyanın en iyi gitaristi billy :P dünyanın en iyi gitaristi türkiyede..duyurulur...bu ara da billy de köpek gibi bas çaldığı yetmiyomuş gibi köpek gibi gitar da çalıyomuş
-
abi bende yeni geldim konserden 5-6 yıldır böyle birini izlemeye ihtiyacım varmış... hepsi süperdi vai gitarı yaladı yuttu(ciddi ciddi yaladı ve muazzam bi ses çıktı gitardan :D) , billy resmen bassın klavyesini aşındırdı adamda ne parmak var yahu resmen cinayet işleyebilir o parmaklarla, bateristin şovu çok güzeldi, tony mcalpine muazzam klavye, piano çaldı ayrıca sweep_tap yaptı 3-5 kere gitarda yuh dedirttirdi, kısacası muhtesemdi.... eric sardinasıda unutmamak lazım, adamın tekniğine hasta oldum..
sağlıklı ,mutlu,vai ve sololarıyla kalın...
-
Hey Ankara!!!!!
akıllıysanız bu konseri kaçırmazsınız...
-
sevgili kardeşlerim..
bundan 45 sene önce jimi hendrixe koşa koşa giderdik arkadaşlarla, jimi öldü öylecene kaldık, şoka girdik. sonra led zeppelinde jimmy page iizlerdik, vaybe derdik. sonra ortamların kel gitaristi satrianiyi gördük, oha be dedik.
siz nediyorsunuz hala ha, yaşlarınıza baktım ufak ufak adamlar toplanmışsınız buraya, hadi dağılın en büyük benim