-
konser fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum.... gönderirseniz buraya çok sevinirim..
-
dun gece gerçekten cok eğlendik!TESTAMENT'i ülkemde canlı canlı izlemek büyük keyif verdi bana.Ama CHUCK BABA'nın vokali cok net gelmiyordu konser boyunca(sorun CHUCK BABA'da değil)ses sisteminin kötü olmasıydı sorun.Alex Scolnick'in soloları katliam yarattı desem yanılmam.kısacası konser çok tatmin ediciydi,bu dev gruba "işi bitmiş" diyenlerin gelip BABALARI seyretmelerini ve g.t olacak suratlarına bakmak isterdim.Bu arada bi de baget kaptım eheueheu süper... VIVA HEAVY METAL!
-
Mukemmel bi konserdi.Abartisiz hayatimda gordugum en baba konser.Testament bitti diyenler kendileri bitmistir.Izleyicileri sahneye cikarip yaptiklari show u goremeyenlere yazik.Iste Kizilderili ve Thrash ruhu.Sagolun babalar....
-
super bır konserdıı.alexx baba s.ıktıı ortalıgıı resmenn..
-
kazıdı valla süperdi:)baya bir ezildim ama değdi:)teşekkürler testament!!
-
gittiğim en baba konserdi
-
Görevliler 'yasah resim çekmek' dediği halde chuck babayla çektik resmimizi...Bu bile yeter bana...Yakından kızılderili görmek bile mükemmel yaaa...Ofofofof
-
daha iyi olmasını beklerdim ama bunada sukur ki testamenti canlı canlı izleme sansı bulduk... birde organizatoru bilen varsa yassın lutfen...
-
Bu kadar mükemmel olması beklenemezdi, özellikle kafamızda hep -acaba son albümlerden kaç şarkı çıkar diye bir soru vardı ama ilk 2 albüme böylesine ağırık vermeleri ve Testament'in gerçek Testament olduğu zamanların parçalarını çalmaları gerçekten de mükemmeldi, özellikle konserlerde genellikle tekrar ettikleri seyircileri sahneye çıkarma olayını bu seferde yinelemeleri çok hoştu, yalnız bu grubu Venue, Harbiye gibi açık hava da izlemek çok daha mükemmel olabilirdi, umarım tekrar gelirler ve izleme şansımız olur, konserde aynı duyguları ğaylaştığımız tüm arkadaşlara selamlar, sevgiler...