Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Panik - Almayan Böyle Olsun

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Panik - Almayan Böyle Olsun
  • sahmat • 23 Nisan 2006 00:00 • #618962
    bence herkes kurban gibi bir şey beklediği için hayal kırıklığına uğradı..panikin punk rocka yakın bir şey yapıldığı biliniyordu zaten.sound kurbana benzemiş..bunu yanında şarkılar gerçekten kötü.özellikle ikinci şarkıdaki anlamsız vokaller..
  • 2rule theGREAT • 23 Nisan 2006 00:00 • #618963
    ben çok beğendim,çok güzel olmuş.deniz yılmaz'ın back vokalde olduğunu duyduğumda üzülmüştüm ama dinleyince deniz'in o müthiş sesi hemen aradan seçiliyo.bass ve geri vokal olayını hayko cepkin'e sorduğumda "deniz'in kendi kararları olduğundan bişey diyemicem" demişti.bence çok haklı.herkes kendi kararlarını kendi verebilir.ama siz de "keşke kurban dağılmasaydı" demiyo musunuz?şahsen ben diyorum.ama elden gelicek bişey yok,umarım panik te ilerde kurban'ın başarısını yakalar.
  • artstar • 23 Nisan 2006 00:00 • #618964
    ya hastamısınız abi niye kurbanla karşılaştırıyosunuz sürekli?

hepimiz seviyoduk kurbanı, eyvallah . dağıldı grup bunu fark edin bence. boku çıktı artık panikle kurbanın karşılaştırılması. o ayrı o ayrı kardeşim bunu anlamak zor değil ki. kurbanın insanlar albümünü dinleyin bi de gelin bu şarkıları dinleyin. hala karşılaştıran olursa aklından şüphe edicem ne diyim artık
  • deathangel • 23 Nisan 2006 00:00 • #618965
    valla bence sarkıları cok eglenceli nben cok begendim ama kapak cok itici olmus yaaa...
  • DaveMania • 23 Nisan 2006 00:00 • #618966
    kısa ve öz bi boka benzememiş
  • MeTaLoVeR • 23 Nisan 2006 00:00 • #618967
    Örnek mp3leri dinledim sadece ama komik ve eğlenceli bir albüm olmuş.Kapakta güzel olmuş.Bazı şeyleri eleştirmiş.Gayet güzel bence.
  • sLash85 • 23 Nisan 2006 00:00 • #618968
    albüm kesinlikle çok güzel olmuş... özellikle bahtsız bedevi yi çok beğendim..salı ilk yapcağım iş albümü almak olucak ..emeği geçenlere teşekkürler
  • badfox • 23 Nisan 2006 00:00 • #618969
    yaa kurbanla kıyaslamanın bi anlamı yok bence.ama dikkatli dinleyince zaten böyle bi kurban soundu geliyor.albümü alırmıyım bilmiyorum.gereğinden fazla geyik olmuş sanki neyse bakıcaz artık.
  • badfox • 23 Nisan 2006 00:00 • #618970
    yaa kurbanla kıyaslamanın bi anlamı yok bence.ama dikkatli dinleyince zaten böyle bi kurban soundu geliyor.albümü alırmıyım bilmiyorum.gereğinden fazla geyik olmuş sanki neyse bakıcaz artık.
  • rocker_turan • 23 Nisan 2006 00:00 • #618971
    Matrock nedir ya herkes bir şeyler uydurmaya başladı. Millet Rock müziği başka yerlere çekmesin .Tek kelimeyle berbat bir albüm adamlara bir baksanıza albüm satması için şebeğe dönmüşler.