-
ben dinledim albümü tamamen...
cidden almayan utancından öyle olur
süper parçalar...
süper insanlar...
böyle sürekli kendini dinlettiricek parçalar
-
Albüm daha çıkmadan nasıl dinlediniz ya tamamen ya da çıktı da bizim mi haberimiz yok
-
Çok güzel enstanteneler var şarkılarda... Bana grub vitamini hatırlattılar... Hey gidi günler hey... :)
Hov hov çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar !!!
Şaka bir yana bence kurgular ve şarkılar güzel...
Ama bazı sözler hiç anlaşılmıyor şarkıların bazı yerlerinde... İnsana dötten uydurmuşlar , kafiye olsun diye yamamışlar hissi uyandırıyor buda... :)
-
güzel albüm,müziqalite açısındanda iyi bence kurbanla veya başka bi grupla karşılaştırmak yanlış olur bence.farklı bi tarz, kaygısız eğlenceli albüm,bence vokal de çok iyi böyle farklı sesler lazım,farklı stiller lazım. saygı duyun emeklerine...diskotek bence çok iyi
-
şarkılar güsel sus un yeni versiyonu da çok iyi
ama sanki Deniz bana biraz rap çi olmaya başladıı gibi geldi :D:D:D
26 Nisan 2006 Çarşamba | Yazan: Punkn_Roll
unutmayınız ki deniz yılmaz rage against the machine'i pek severdi;)
-
koptum yaaa. ama olsun denizim sen heryerde süpersin :) çokmu bencilim
-
Bu öyle aciz bir albüm ki yazdığım yorumun satışlarına etki edbileceği düşüncesiyele yorumum silinmiş ya da sildirilmiştir.Arkadaşlar bu albümü alan kişinin cidden oturup bir düşünmesi lazımdır aptal olup olmadığına dair ha çok paranız varsa orasını bilemem.....
-
süper yaaa dikkat ettiyseniz yorumlar da kurban la kıyaslıyorlar bence yanlış yapıyolar çünkü bu müzik topluluğu daha yeni kuruldu we biraz zamana ihtiyaçları var kurbanın ilk piyasaya çıktıında da böleydiler bence herşeyi zamana bırakmalısınız geçmişte olmuş ve dağılmış bi grubun solisti bu grupta diye taşlıyorsunuz hep.herkesin kendi özgürlüğü. burada 4 demo olmasına rağmen ben açıkçası çook mükemmel buldum diskotek i şiddetle herkese öneriyorum arkadaşlar sizlere başarılar diliyorum albüm güsel olmuş devamını bekleriz ve ''ALMAYAN BÖYLE OLSUN'' =)))
-
bana bukadar reklam yapsınlar Türkiyede Pantera kurarım çokta kötü bi albüm alan öyle olsun.
-
kötü harbi kötü....