-
ciddi müzikten yana bi insan olarak diyorumki süper olmuş!!eleştirmek için mizah en iyi yöntemdir çok iyi kullanmışlar gerçektende...tebrik ederim deniz i ,başarılrının devamını dilerim...ayrıca kurbanla karşılaştırmaktanda vazgeçin artık ya,her yeni proje farklı şeylerdir
-
abi çok güzel olmuş :D yüksek dozda geyik,
''albüm yap milyon satsın,
hele bir de repçi oynatsın... ''
dinlerken kopuyosun riffler de süper aralardaki efektler tuz biber olmuş... ama dikkatimi en çok çeken şey kurban vari bir tutumda olması albümün..
kısacası deniz abimiz diyor ki; ''kurbanı kurban yapan bendim'' ;)
-
iyi güzelde bi kesiklik var bu şarkılar da :"solo"
şarkılarda solo yok yaa sırf vokal olmuş ama güzel bi çalışma tekrar tebrik ediyorum
-
kurban'dan sonra pek doyurmuyo açıkçasıı
-
Hiçbir şey sonsuza dek sürmez, her şeyi kurban'la kıyaslamaktan vazgeçin artık ve bu albümün sizi eğlendirmesine izin verin. çok eğlenceli bir albüm bence.
-
Bu ne abi bi boka benzememis! deniz y1lmaz albümler satmiyo diye türkiyenin en iyi gruplarndan Kurban ' 1 dagitti smdide albüm ismi gercekten komik olmus almayan böyle olsun diye! ne diyim adamin paraya ihtiyaci var heralde müzikten fazla parayla ugrasiyo..
-
hooooo süpeeeeer!
Diskotek'e bayıldım yaa :D
-
ya siz insanlar dan bi bok olmaz asıl ya begenmediysen kaparsın ceneni dinlemezsin bence cok i olmus
-
bok atanlar daha iyisini yapıyor heralde..
-
çok güzel albüm. çok güzel saund.