Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Panik - Almayan Böyle Olsun

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Panik - Almayan Böyle Olsun
  • Elohim_slash • 23 Nisan 2006 00:00 • #618992
    ya biz niye yorum yapmayı bilmiyoruz ya...arkadaşlar lütfen bişeyi sevmediyseniz ya yorum yazmayın ya da sevemediğinizi güzelce belirtin...her emek saygı bekler kötü de olsa ona .ok atarak bi yere gelemessiniz ilk olarak sizinde onlarla aynı düzeye çıkıp bi sanat eseri ortaya koymanız gerekiyo ki ondan sonra eleştri yapın...lütfen biraz emeğe saygı duyalım ya...eleştri yapmayıda bilelim...
  • F e L i X • 23 Nisan 2006 00:00 • #618993
    kapağı gibi bi albüm olmuş...
    kaliteli adamlar bir araya gelmişler ama biraz daha birbirlerine ısınmaları gerekecek heralde...
    Kurbandaki tadı yakalamak oldukça güç olacak...

Ümit ediyorum ki Hücum Kedi albüm yapar, bu boşluğu ancak onlar doldurabilir bence...
  • artstar • 23 Nisan 2006 00:00 • #618994
    hala kurbanın yerini doldurmaz, kurbandan sonra doyurmuyo bilmem ne diyen var ...

YUH ve OHA diyorum size. bokunu çıkardınız helal olsun. deniz bu grupta olmasa ne konuşçaktı o boş ağızlarınız merak ediyorum.

lan hasta bu millet cinnet geçirecem ya. devam edin
  • all_eyes_10_me • 23 Nisan 2006 00:00 • #618995
    ya athenanın yeni albümü çıksa kurbanı aratmaz gibi bir yorum yapamayız değil mi arkadaşlar..bu da panik işte..lanet kurbanın (dağıldığı için) bir tarafa savrulmuş üyesinin barındığı grup işte..evet 4 şarkıyı tam olarak dinledim..yorumu yapıyorum..canlı dinlerken zevk vermez gibi geliyor bana..ama her türlü komdiye rastlayabiliyoruz..evet diskotek bir adım önce..sevdim..ooops i did it again esprisi artık kolpa bir hal almıştı..ama en nihayetinde grup cıvık..hoş görmek lazım..iyiymiş panik ya..tebrikler..denizin müthiş söz yazarlığını göremeyiz artık sanırım (belki direc-t in yeni albümlerinde) görseydik iyi olurdu..evet..yorumlarınızda kurban geçmesin..manasız çünkü..
  • all_eyes_10_me • 23 Nisan 2006 00:00 • #618996
    ayrıca yok ya...zevk-i hela da süper..
  • punkying • 23 Nisan 2006 00:00 • #618997
    cahil ağzı laflar ediceğime susup işimi yaparım bişiler üretmek isteyenlerede aynısını tavsiye ederim
  • abra_cadawra • 24 Nisan 2006 00:00 • #618998
    süper bence şarkılar.diskotekte arabesk-fantezi tayfasına acayip giydirmişler...parası olan da gidip alsın...ortalık kekoların yaptığı albümlerle kaynıyo..saçma sapan şarkılar dönüyo radyoda tv de sokakta yolda belde...niye? bizim gibi rock dinleyicilerinin saçma sapan ayrıntılara takmayı ve sağa sola bok atmayı çok sevmesinden dolayı müzisyenlerin üretmesine engel olduğumuz için, albümleri almadığımız için, konserlere beleşe gitmenin yolunu aradığımız için(ki bunu yaparken telefona harcadığımız para bilet fiyatına yaklaşıyo)...3-5 tane iyi türk rock grubu var zaten bu akılla onları da kaybedicez...ve yine aynı saçma mantık yüzünden iyi müzisyenler(rock) saçma sapan adamların arkasında çalıyolar para kazanmak için. bence alan alsın...beğenmeyenler de sussun alabiliritesi yüksek olanların önyargıya kapılmalarına neden olmasınlar...adam olsunlar...
  • sadelimon • 24 Nisan 2006 00:00 • #618999
    bence paniğin 9 ay değil 19 ay beklemesi lazım mış bu şarkılar ne abi komedi ya deniz resmen ben şimdi ne yapsam tutar diye resmen milletle dalga geçmişler tabi kurban dağılınca bayağı reklam yaptı ama ben bu albümü kesinlikle ve kesinlikle almam kurbanı sevmezdim ama cidden şimdi kurbanın önemlini anladım panik dyie bir grup ortaya çıkınca neyse sattıkları kadar satarlar
  • sadelimon • 24 Nisan 2006 00:00 • #619000
    ayrıca cenenizi kapayan diyen arkadaşlarada herkes yorum yapaçak karşındaki insana saygı göstermeyi bileçeksin
  • haşlanmış Korn • 24 Nisan 2006 00:00 • #619001
    sevdim ben valla hiç anlamam