Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Panik - Almayan Böyle Olsun

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Panik - Almayan Böyle Olsun
  • koyumorcu • 26 Nisan 2006 00:00 • #619034
    benim yorumum neden silindi öğrenebilirmiyim bu sitede özgür düşünemiyceksem ne b.ka yara bu site CEVAP BEKLİYORUM
  • Panik_Atak • 26 Nisan 2006 00:00 • #619035
    Geyiginde bi sınırımı olmalı ?? oha artık . geyikte sınırmı olur . asıl sınır gerekmeyen seylerden biri geyik . adamlar egleniyolar. sizde dinleyip eglencenize '' yok geyigin bi sınırı olmalı cart curt '' ötüyosunuz . tamam kimisi sevmez geyigi . geyigin bi sınırı olmalı ne ya .. bole bi mantıkmı var ??
  • sadbadtrue • 26 Nisan 2006 00:00 • #619036
    kurbanın yanından bile geçmez...

albümü eleştirmek bize düşmez ama beğenmedim..
  • gulcegurkan • 26 Nisan 2006 00:00 • #619037
    sarsıla sarsıla güldüm ya, allah tepelerinden baktırsın! çok başarılı işlenmiş ve amaçlanmamış bir akıl yoğunluğu var parçalarda; helal olsun. sound standart; deneysel denemese de oldukça yerinde ve eğlenceli ek bölümler var. maksat, hatta yer yer kimlik belli; bu yönde eleştirmek çok doğru olmaz, kişisel tercih meselesidir.

konserlerini merak etmekteyim; gülmekten ağrıyan karnını tutarak cayır cayır rock parçalarını dinleyen bir izleyici kitlesi görmek keyifli olur; onlardan biri olmak daha da cazip.

tekrar tebrikler ve bu potansiyeli paylaşıma açtıkları için teşekkürler...
  • Mantra • 26 Nisan 2006 00:00 • #619038
    kurban devri kapandı arkadaşlar..kurban türkiye tarihine gelmiş en baba alternatif rock grubuydu..yaklaşık bi 10 yıl daha böyle bi grupun geleceğini sanmam..kurban grubunun iskeletinin önemli bi parçası Deniz de Panik de yer almış...Almayan Böyle Olsun fena bi albüm değil...almayan öyle olsun mu? hayır olmasın bence.....gerek yok bütün bunlara ..hayat böyle birşey değil :)
  • kardi • 26 Nisan 2006 00:00 • #619039
    yaaa ben denizin yeni bi gruptaa yer almasına tahamül edemiyorum!!!KURBAN I ÖZLÜOMM YAFF!ayrıcaa vokal olarak sankii deniz en başta 'abiii ben söylüomm siz de benim gibi söyleyin olur mu ' demşş gibii!tüm albm boyunca denizi dinlemşş gibi oluyorsunuz..ama şöyle diyim eğer DENİZ YILMAZ adı geçiyorsa,ufak biryerde olsa bile....o noktaya ilgisiz KALMAK İMKANSIZDIR!!!DİNLEMEYEN ÖLSN BENCEEEE......
  • ginthonic • 26 Nisan 2006 00:00 • #619040
    Albüm Çook Güzel olmuş bikere niye kötü eleştiri yapılıoki müzikten anlamıyan S.... Gitsin yani dimi ama Kurban diye bişi kalmadı So kullanma tarihi geçmiş bi grupu anmanın alemi yok boş iş bunlar Grup Panik kendi kategorisinde 1 numara Ayrıca=>
    ALBÜM VE (KAPAKI) TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL ;))
  • mislead • 26 Nisan 2006 00:00 • #619041
    zıvıtma amaçlı bi album tamam ama çok sıkıcı bence...begenmedim ben niyeyse.
  • darkscare99 • 27 Nisan 2006 00:00 • #619042
    uzun süredir bu kadar berbat bir müzik dinlememiştim...berbat bile az kalır..bu ne yaaa???? şok oldum vallaa..kurbana razıydık:))))
  • oktaykaran • 27 Nisan 2006 00:00 • #619043
    yaabi kimse müzikten anlmıyormuş demek grup harika oldu albüm harika begenmeyenler diskotek şarkısını tekrar tekrar dinlesin kararlarını değştirirler