Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Panik - Almayan Böyle Olsun

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Panik - Almayan Böyle Olsun
  • elektromanyak • 28 Nisan 2006 00:00 • #619065
    Sen Git Kurban'ı Bırak Böyle Bir gruba basçı olarak gir!
    Aklına aklına senin...ne diyelim ki hayal kırıklığı...
  • onuralthe • 28 Nisan 2006 00:00 • #619066
    bence harika deniz panikte kurbanın eğlenceli yanını ortaya koyucaz demisti tam da dedigi gibi olmuş insanlar albumunde deniz biraz ciddi davrandı diye bisuru laf edenler alın size matrock bi album
  • ereN__ • 28 Nisan 2006 00:00 • #619067
    albümü beğenmediğini anlatmak için kompozisyon yazmişsin yahu.bütün arkadaşlarina tekrar bir sor bakalim başka neler etmiyormuş "5 para" ? onlar da böyle 20 satırlık metinler yazsınlar hepsine bir de böyle bir antoloji ortaya çıkaralım. Tamam heyecanlısınız, griniz yok,ya siyah ya beyaz hayat sizin için,güzel şeyler bunlar ama keşke yorumlarını "5 para etmez" şeklinde yapmasan da kimse kırılmasa incinmese,daha da önemlisi oturup olumsuzluğu değerlendirebilse

Yazının uzunluğu seni neden alakadar etti bilelemem beyenmediğimi gösterdim! Denizin kendine de yazık ettiğini söyledim kurbanla kıysalarsanız bence 5 para etmez! dinledim hiç bir tarafını beyenmedim bunun için harcanan zamana yazık! Niye eğer iyi bi gruplarsa gerçekten profosyönellerse bu tip yorumlar onları kamçılar morellerinide bozmaz şefk verir onlara metallica konserinde kurban'a yapılanları biliyoruz ama onu yapanlar sonra ''yalan'' ı söylemeye başladılar.... Takıldığın nokta yazının boyutu olmaması gerek!
  • ereN__ • 28 Nisan 2006 00:00 • #619068
    dinledikçe hoşa gitmeye başladı hadi hayırlısı ..
  • Mantra • 28 Nisan 2006 00:00 • #619069
    hayatta en hakiki mürşit ilimse istikbal de göklerdeyse paniğe gerek yok demektir..eğer tam tersi ise işte o zaman panik yapabiliriz ve hepimiz yerlerde sürünen böyle böyle civcivler oluruz..biara sevgilim bana beni alıcan mı demişti bende ona seni almayan böyle olsun gülüüüüüüüüm demiştim..ulan böyle bir yalan varmı ya? varmı??
  • kurban_korna • 29 Nisan 2006 00:00 • #619070
    dinlemeyen gitsin gökhan özen dinlesin :D:D:D:D
  • bullshit • 29 Nisan 2006 00:00 • #619071
    puhahahaha süperr yaa!!!Deniz Yılmaz'ın olduğu bütün grupları dinlerim valla...tarz harbidende MATROCK olmuş:D:D:Dsüperrlerr yaa...
  • pyrrikhe • 29 Nisan 2006 00:00 • #619072
    kendi çaplarında eğlenmişler
  • schism • 29 Nisan 2006 00:00 • #619073
    guzel olmus ta denizden bana ne deniz asaa deniz yukarı sanki o grup sadece deniz den deniz yılmaz band sanki ...
  • u_k_ • 29 Nisan 2006 00:00 • #619074
    artstar ın dediği gibi Deniz olmasaydı ne konuşucaktınız?Tamam herkes kendi fikrini söyleyebilir ama işin b.kunu çıkarmayın grubu aşağılamışsınız yerden yere vurmuşsunuz beğenmediysen güzelce söyle ne gerek var "alan böyle olsun","kurbanı bas çalmak için mi dağıttın?" "Tek kelimeyle berbat bir albüm adamlara bir baksanıza albüm satması için şebeğe dönmüşler. " vb laflara,bi de kurbanla kıyaslama muhabbeti çıktı ortaya,sırf Deniz bu grupta olduğu için hiçkimse albümü "Panik" albümü diye değenlendirmemiş "Deniz" albümü olarak değerlendirmiş bu grupta sadece Deniz yok,Deniz'e bunu yakıştıramadım gibi laflar dolanıyo ortada..Bence çok güzel geyik bi albüm olmuş 2. albümlerinde daha ciddi ve daha sert bi albüm yapıcaklarını umuyorum.