-
emeğe saygı arkadaşlar en başta...
tr de böyle işler yapmak kolay değil..
adamlar emek vermiş yapmış albüm..
ha beğenirsin beğenmezsin o ayrı ama bari emeğe birazcık saygımız olsun değil mi??
-
bii insanı ağlatmak kolay ama güldürmek ne kadar zor, sürekli kullandığımız ve gerçekliği tartşılmaz sözü düşünmek yerine ne kadar eleştriye hazır bii milletiz. Ne yapsalardı yani kendini jiletleyenleri kendine marifet sayanları dinleyenler mi yapıyor bu eleştrileri diye düşünmeye başladım...ama 3 ama 9 ay ne olursa olsun sonuçda kanınızı kıpırtadacak yüzünüzde bii tebessüm bırakacak bii şeyler yapılmış tadını çıkarın, kötü almayacam diyenlerde almasın yinede kaldırımda duysanız bile ritm tutmadan yürüyemeyeceksiniz itiraf edin hadi ... buda büyüklüktür :)
-
ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILARAK SELAMLARIMI ILETIYORUM O KADAR COK ALINTI YAPILACAK ŞEY VARKİ 1.KURBAN İLE KIYASLANMASI BÜYÜK HATA 2.BU GRUBU DENİZ YILMAZ LA ANMAZSINIZ AMA PRODÜKTÖRLÜK VE SOUND AÇISINDAN EYVALLAH 3.GÖKHAN VE KAAN.A TAKSİMDE İYİ TAKILANLAR BİLİR SAĞLAM ADAMLAR YANİ 4.HÜCÜM KEDİ ALBÜM YAPMIYACAK AMA GEREKLİ 5.SÖZLER 98 GÜNLÜK BİR ÇALIŞMA SONU ÇIKTI MÜZİK YAPIMI 9 AY SÜRDÜ AZ BİR ZAMAN AMA ÖZ 6. 99 METALLİCA KONSERİNİ İZLEYEN VARSA NEDEN 4 YIL OLMADIĞINI VE KARAVAN DAN DENİZ ATILMASINI ANLARSINIZ BUNDA UMARIM BAŞARILI OLUR 7. KURBANIN ESKİ FAN CISI OLARAK HEPSİNİ İYİ TANIYORUM HELE HALISAHA MAÇIMIZ YOKMUYDU BURAK VE ÖZGÜR ÖZLEDİM BE 8.BEN GİTAR ÇALAN BİRİ OLARAK ÖNCE EMEĞE SAYGI KORSANA HAYIR DER BU ALBÜMDE EMEKLER BOŞA GİTMİYCEK GİBİ GELİYO 9.!!10 MAYIS ÇARŞAMBA BALANS MUSIC HALL DE PANİK VAR 10 YTL GELİN VE CANLI CANLI İZLEYİN TAVSYE!! 10.UMARIM GARAJ ETKİNLİKLER DÜZENLER VE İSTANBUL TEMSİLCİSİ SEÇİP KONSER VS BULUŞMALAR DÜZENLERİZ TOPLANTILAR ARKADAŞLIKLAR SOHBETLER İÇKİLER OOOFFF DİYORUM SAYGILAR MİLLET...
-
bence gayet iyi olmuş ama kurban tabi ki çok daha iyiydi.ya abi aslında kurban'la kıyaslamak da pek doğru değil bence.Lafın kısası Deniz Yılmaz'ın içinde olduğu bir iş asla kötü olmaz.O adam gibi yetenekli insanlar dünyada sayılıdır.Faka o bıyıkları niye bırakmış bir anlam veremedim..Deniz'i tanıyor olmak bile bir şans bence..güle güle dinleyin albümü..
-
emek var ortada saygı duymakla kalmayıp desteklemek de gerek..alın dinleyin sizin de bir katkınız olsun..
-
güzel olmuş matrak olmuş ellerine sağlık
-
deniz yılmaz bir "uyut beni", bir "yorgun", bir "ben degilim" gibi felsefi eserler icraa etmekten uzaklasiyor mu ne dedirten albüm.. :/
-
felsefi eserlerden uzaklaşıyor,kurban grubundayken şarkılarının çok çok güzel olmasına rağmen satamadığını görünce,daha doğrusu istenilen seviyede satılamadığını görünce adam başka yöntemler deniyor haklı da biyerde...ne yapsa yeridir.yalnız panik grubunu denize maletmek yanlış olur deniz tek başına götürmüyor grubu :P
-
"felsefi eserlerden uzaklaşıyor,kurban grubundayken şarkılarının çok çok güzel olmasına rağmen satamadığını görünce,daha doğrusu istenilen seviyede satılamadığını görünce adam başka yöntemler deniyor haklı da biyerde...ne yapsa yeridir.yalnız panik grubunu denize maletmek yanlış olur deniz tek başına götürmüyor grubu :P"
yani diosun ki ,bu dediklerini 6 sene kadar önce hesapladık ve bu albumu yaptık? heheh.hiç böyle bi düşüncemiz olmadı. biz yapalım çalalım eğlenelim dağıtalım, sizde. panik kurban dağıldıkdan sonra kurulmadı ki.
-
grup vitaminin rock versyonu olmuş.geyik baya koptum dinlerken güzel ama =)