-
bence güzel deniz abi hangi işteyse arkasındayım albümü tabi ki alacam farklı bence herkes almalı ama lütfen kurbanla karıştırmayalım o kurbandı bu panik elemanlar farklı sadece deniz abi var o da bass çalıyor yani paniğin bir parçası tabi ki kurban gibi olamaz ama hoşş
-
adamlar +@$@|< geçmiş abi resmen....
-
şarkıları çok iyi.. kurbanın yerini doldurmaz bencede .. umarım kurban gibi panikte sonradan ciddi moda girer :)
-
bu kadar iyi beklemiyordum
harika olmuş şarkılar,sound,düzenlemeler
hepsinin ellerine sağlık
çıksa da alsak albumu bir an evvel
-
abi supersiniz ne diyim ben simdi yahuu
hobaaaa kanka mal .okmus :):)
-
arkaslar bu arada album son aldigim bilgiye gore 28 nisan ya da 2 mayis tarihinde cikicaktir bilgilerinize
bir yasam bicimidir panik ;)
-
ne diyim ki ben şimdi:))bayaa güsel olmuş
-
ya gercekten sokk oldum deniz yılmaz gibi bir söz yazarına ve yetenege böyle projelri yakıstıramadım bence kendinin rtm ve vokal oldugu bir grup kurmalıydı ya da solo takılmalıydı daha iyi olurdu.cok geyik yapılmıs albümde biraz ciddi olsalar belki daha iyi olurdu bence ama yinede tebrikler hiç kaset cıkaramayan nice gruplar var...
-
ben çok beğendim arkadaşları alkışlıyorum
-
Gunlerdir cıkmıyorum muzik marketlerden !! yok album yok . her gun erteleniyo . yok 25 i yok 28 i ... yazın geccek elimize galba . ama sarkılar cok hos ya ben gulmekten yarıldım :D