-
yaaa rakadaşlar inkar edememki bende bşata kurban tarzı bişiler beklerdim ama şu an için Türkiye de bi grubu kurbana karşılaştırmak mantıksız bi durum onlar gibisi çok uzun bi zaman gelemicek piyasan belli olan bi durum bu kesinlikle ama bunlarda hiç yabana atılmıcak bi grup bence ve iyiler hiç de fena değiller piyadaki çoğu gruptan çok dahaiyiler her ne kadar dalga geçme amaçlı bi albüm olsa da adamlar eylenmiş ve güzelde bişi çıkmış
-
Bİraz sayko bir albüm almuş.Çok komik ve deneysel şeyler yapılmış.Açıkçası beğendim şarkıları.Sözler güzel olmuş.Ama albümün adı olmamış be.Müzik daha ciddiye alınmalı bence.Fazla geyik olmuş
-
Bence emeğe biraz saygı gösterin , kurban murban unutun artık bitti giti hava civa oldu inek içti dağa kaçtı dağda yandı kül oldu , Bence hiçte fena olmamıs albüm , parçalara biraz daha derin bakıp bası dinleyin , bateriyi dinleyin , gitarları dinleyin hepsi kaliteli elamanlar , Deniz in bir röpörtajında kurban için çok dolanbaçlı yollardan geldik dediğini unutmayın , aynı şey sil baştan bu grup içinde geçerli ,desteklerinizi esirgemeyin kısacası , Başarılar ve Tebrikler ... Mersin QUADRANGLE grubu olarak her zaman yanınızdayız......
-
bence degısık bı calısma elestırıler hos buarada kapagı atlamam lazım KOMİK VE SANKI BIRAZDA GICIK AMAAANN neyse değişik işte dinleyelim eglenelım dımı ama özellikle diskotek sarkısını dınlemeyı tavsıye ederım
-
süper bisi cok eglenceli !!!
-
pek beğenmedim. deniz yılmaz var diye süper olması gerekmiyo. ama harbi matrock bi tür:) neyse başarılar arkadaşlar...
-
mubarek bi sey bu yaaaa
deniz abim
kaan mutlu
gokhan butunler
kaan apltekin abimin ellrine saglikk
behele yarrrrr behele behele behele yarrrrrrrr
-
bu sistım hep garibana gaydi
burası koparıyor
-
bahtsız bedevi süper olmus sus ta zaten güzel şarkıydı ne diyelim almayan böyle olsun
-
matrock ne ya? yeni bir tür olsa gerek..
punk rock liriklerin üzerine farklı riff ler yazmışlar..punk rock'a fazladan gitar eklemişler..bateriyi saçmalamışlar...falan filan
tutar bu matrock türü.
şarkılar eğlenceli gibi ama ses kalitesi bana kötü gibi geldi..albüm de böyleyse eyvah eyvah..
eğlendiricez diye suyunu çıkartmışlar gibi geldi bana...bilmiyorum..daha fazla dinlemek lazım