Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Panik - Almayan Böyle Olsun

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Panik - Almayan Böyle Olsun
  • fatih_bayrak41 • 7 Mayıs 2006 00:00 • #619087
    Bi kere kesinlikle bu grup kurbanla karıştırılmamalı.yaptıkları müzik ise tam bir fiyasko.ama saygı duyulmalı tabi.ortada bi emek var sonuçta.bu albümü ne yazıkki alamıycam.çünkü berbat
    :(
  • SmL • 8 Mayıs 2006 00:00 • #619088
    abi bence çok süper eğlenceli bi iş çıkarmışlar
    beğenmediyseniz gruba hakaret etmenize gerek yok
    zaten herkesin beğenmesi de olanaksız

çok manyak bi albüm
    dinledikçe daha çok beğeniyorumm
  • SONofJACKASS • 8 Mayıs 2006 00:00 • #619089
    "felsefi eserlerden uzaklaşıyor,kurban grubundayken şarkılarının çok çok güzel olmasına rağmen satamadığını görünce,daha doğrusu istenilen seviyede satılamadığını görünce adam başka yöntemler deniyor haklı da biyerde...ne yapsa yeridir.yalnız panik grubunu denize maletmek yanlış olur deniz tek başına götürmüyor grubu :P"

yani diosun ki ,bu dediklerini 6 sene kadar önce hesapladık ve bu albumu yaptık? heheh.hiç böyle bi düşüncemiz olmadı. biz yapalım çalalım eğlenelim dağıtalım, sizde. panik kurban dağıldıkdan sonra kurulmadı ki.

eğer panik grubunun üyesiysen,çalalım eğlenelim demişsinçok da iyi demişsin ve çok da güzel olmuş,tebrik ederim
  • pureblood • 8 Mayıs 2006 00:00 • #619090
    akla gelen hemen herkesi elvisten britney spearsa hiphoptan boybandlere kadar ti ye almış. bayıldım.30 saat uykusuzluktan sonra beni bilg. başında tutabiliyosa aksi olması mümkün değil zaten
  • bugsaka • 8 Mayıs 2006 00:00 • #619091
    ben sevdim grubu 2-3 gün aralıksız dinledim cok da hoşuma gitti , ben zaten şu zihniyeti bi türlü anlamıyorum yeni bi albüm çıkar hemen yapılan eski albümlerle kıyaslanır , hatırlıyorum kurbanın yine albümü cıktığındada aynı durum olmuştu albümü herkes yerden yere vurdu ama sonra bütün şarkıları herkes ezbere biliyodu bence yine aynısı olcak zaten türkiyede kactane sağlam rock grubu varki mecbur dinlicez ama ben hala denizden bi ingilizce albüm bekliyorum ozman herkes kimin ne olduunu anlicak
  • KiNaP • 8 Mayıs 2006 00:00 • #619092
    teşekkürler arkadaşlar. eğlenicez tabikii!!!
  • dokuzhanım • 8 Mayıs 2006 00:00 • #619093
    yaa albümü almak için kaç kere merkeze indim ama en sonunda tutturdumm:)) bence çok güsel olmuş deniz başta olmak üzere bütün elemanların ellerine dillerine sağlık..
  • dgunsili • 10 Mayıs 2006 00:00 • #619094
    bence çok güzel bi albüm olmuş. tekrar tekrar aynı şeyler yazılmış burada. saçma demişler bence değil. sert değil demişler, yer yer sertlik var. felsefe yapmıyolar ama bişeyler anlşatıyolar. rap var diyolar. orası da güzel. bu grup kurban değil. biraz anlayın artık. her grup dağılarbilir. geride bıraktıklarına saygı duymalıyız. diskotek mükemmel bence. illa tek tip müzik yapılcak değil ya bu ülkede...
  • krbn • 10 Mayıs 2006 00:00 • #619095
    albüm süper olmuş.helal olsun.albümü beğenmeyenler de b*k atmak için mesaj yazmasın.insan gibi görüşünü yazsın. başarılar...
  • snakedry • 11 Mayıs 2006 00:00 • #619096
    bu adamları tanıyorum bu albümü yapmak için neler çektiler şahit oldum zor iş ne kadar kötü derseniz deyin 1albüm yapın görelim!!!! albüm bence 10 numara olmuş çok güsel tam benlik eğlenceli daha ne isterim gökhan zaten biraz kırıktı bununlada kendini kanıtladı:p