-
deniz turkiyenin en iyi müzik adamlarindan oldugunu bi kez daha kanitladi kurbanı nasil turk rock'ında bi yerlere getirdiyse turk punk'unu da ismini yazacaktir bu adamı bilmeyenler zırvalamasin kotu yorum yapan boyle olsun PUNK'S NOT DEAD
-
Bence albüm sound olarak fena değil zaten çok satılsın diye yapılmamış olduğuda belli.Kısacası amacına ulaşmış bi albüm diyebiliriz bence.ayrıca albüm kapağının itici olduğu gerçek...ama içlerinden öyle gelmiş demekki...ayrıca tamam sound u Kurban'a benziyo olabilir ama karşılaştırmak yanlış.bu tür adamların yaptığı işlerin devamının gelmesini çünkü bu tür adamlar Türkiye'de az.... falan filan işte...
-
güzel olmuş güzel;)
-
süper olmus hepsinin ellerine sağlık!!!!
-
panik grubu çok güzel:))cidden almayan böyle olsun:))başka bi yorumum yok:))paso güldüm hee:))
-
kuurban dağıldığından beri Deniz'in ne yapacağını bekledim.Kurban gibi bir olmasını beklemek ayıp zaten ama bu grupta cok iyi albümü ilk aldığımda iki gün boyunca paniğin albümü dinledim diskotek mükemmel olmuş bence
-
abi albümü dinledim kemal sunalın filmleri baz alınmış sanırım değişik olmuş tabi eğlenceli bir şeyler yapılmaya çalışılmış ama (ben bu yaptığımın çok yanlış biliyorum ama bir karşılaştırma yapacağım) malesef kurbandaki soundu panik te bulamadım...ve ayrıca dream tv de yüksekses programınıda da izledim panik'i.özellikle denize dikkat ettim.çekimler var bende. nerde rock istanbuldaki yerinde duramaz kendine özgü o acayip hareketleriyle milleti coşturan deniz, nerde panikte o elindeki kendinden büyük bass gitarla yerinden bile kıpırdayamayan deniz.yani anlatmak istediğim denizin eski enerjisi kalmamış gibi geldi bana...üzücü tabi :-(
-
albümü aldım ve dinlerken çok eğlenceliydi.süper bi albüm ama hakettiği yere gelir mi tartışılır....?
-
http://www.emikent.com.tr/panik.htm adresinden dinlediğiniz 4 şarkı demo değildir(bir arkadaş demo demiş belirtmek istedim)sound hakkında yorumlar yapmışsınız ama yersiz olmuş çünkü dinlediğiniz mp3 lerin kalitesi 64kbps olup halk dilinde ses kalitesi düşük olarak nitelendirilir.bunun amacı ise açar açmaz şarkıları hemen dinleyebilmeniz.yani sadece tanıtım amaçlıdır.iyi günler.
28 Nisan 2006 Cuma | Yazan: denzo
heyyt bilen adam başka oluyor işte nasıl olsa müzik adamıdır kendileri :-)
-
kurban la panik aynı ikiside performans olarak çok farklılar ama hangisi iyi derseniz böyle bi soru sorulmAZ