Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Panik - Almayan Böyle Olsun

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Panik - Almayan Böyle Olsun
  • fingolfin • 11 Mayıs 2006 00:00 • #619097
    Ben albümü henüz alamadım (param yok) ama şarkıları dinledim, punk sevmem ama deneysel ve eğlenceli olmuş ama bazı arkadaşlarında dediği gibi canlı performansı pek olmazmış gibi geliyor(ya da dahamı iyi olur?).Şunuda anlayalım artık KURBAN bitti ve grup tekrar toparlanmazsa bir daha yeri dolmayacak!!Panik grubunda böyle bir sound beklemek başından beri yanlıştı zaten.Neyse arkadaşlar laf etmekten önce müzisyene saygı duyalım kötü eleştride yapılsın elbette herkes sevmek zorunda değil ama olayı b.k atma noktasınada getirmeyelim çoğumuz müzisyeniz burada hepimiz birbirimize b.k atar desteklemezsek Türkiye`de rock müzik hiç gelişmiyor diyede şikayet etmeye hakkımız yok.Sonuçta yürümeden önce emeklemeli bir sektör neyse bence hoş,kafa dağıtmak için iyi bir albüm can sıkıntısına depresyona birebir...!!
  • portiexc • 13 Mayıs 2006 00:00 • #619098
    söyle baban tarla satsin
    kaset yapta milyon satsin
    patron isterki klip yapsin
    hele birde rapci oynatsin
  • kopalm_beraber • 14 Mayıs 2006 00:00 • #619099
    çok güzel ya!! özlemiştik böyle punk tadında geyik şarkıları tam kopmalık olmuş :)
  • eCeL_GeCe • 17 Mayıs 2006 00:00 • #619100
    Deniz Yüzünden Aylardır Bekliyordum Bu Albümü... Evet Kurbanın Tınıları Vardı HEp Kulağımda ve Hayallerimde... Şimdi Bakıyorumda Kurbanın O Çılgın Tonları Var bu albümde Özelliklede Sert Ters Albümündekine benzer Benzer Şarkılar Var ama albümün içinde olan neyse ne gerçekten sonuç şahane dinledikçe bağımlı oluyorsunuz Gitarlar Davullar Vokaller Süper Diskotek Şarkısı 2 gündür Repeat modunda çalıyo bende Albümün Kartonete Çok ŞekiL Daha Ne OLsun Bize bitek Dinlemek Düşüyor...Başarılı...Güzel...Esprili...
  • Mark Renton • 21 Mayıs 2006 00:00 • #619101
    Assolist misiniz lan? Sitede 20.30 yazıyo siz çıkıyosunuz 00.00'da. Benim gibi müptelayı bile kaçırdınız ortamdan o nasıl organizasyondur öyle.
  • Grand_Cheroke • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619102
    Şarkılar iyi güzel, aranan Kurban tonlarını taşıyor ama melodiler ankaralı Turgut'u anımsatıyor gibime geldi :D
  • Broken_stick • 22 Mayıs 2006 00:00 • #619103
    Kurban'ı severdim.Türkiyede birçok şeyi başaran ilk gruplardan.Panik'in albümüde gayet güzel.Deniz'i ya da Panik'ten herhangi birini tanımıyorum.
    Cumartesi günü Studio Live de çaldılar.Alt gruplarıda benim grubumdu (Kass trio).
    İnanılmaz şeyler oldu.Burda söylemem Studio Live için iyi olmaz.Hala gülüyorum.Nasıl bu kadar rezalet üstüste olur diye.Anlatabilsem inanmazsınız nasıl yani dersiniz...Geçtim onu.Bizi kıran nokta farklı oldu.Mekanda olan birbirinden inanılmaz organizasyon bozuklukları ve komik olaylar zinciri bir şekilde alışık olduğumuz şeyler (Bu kadar fazla olmasada).Ama Panik grubunun daha duyarlı olmasını beklerdik bazı konularda.Onlarıda söylemem doğru olmaz tabi.Bilmiyorum belkide onların hiçbirşeyden haberi yoktu.Ya da vardı da sallamadılar.Sağlık olsun diyorum.Bizim için bir daha karşılaşamıycağımız kadar büyük bir komediydi bu organizasyon.Üzücüydü aynı zamanda...
  • wishmaster666 • 23 Mayıs 2006 00:00 • #619104
    deniz yazık ettin kendine :)
    paniğin albümünü alan öyle olsun :D
  • kertenkelew • 25 Mayıs 2006 00:00 • #619105
    albüm türk müziğine çeşitilik kazandırıoo..daa nolsunn
    tabii deniz in orda olması da ayrı bi tat vermiş albüme ama sırf deniz için dinliyorum falan diyil yanii
  • anspiritles • 25 Mayıs 2006 00:00 • #619106
    yok mu sitesi felan aloo